"Volvo S60 Cross-Country" nonāk pārdošanā (+ foto) 15

 

Foto: Auto-Medienportal.Net

iAuto | 24.marts 2015 11:58

Eiropā sākta pasūtījumu pieņemšana "Volvo V60" un "S60 Cross-Country" modifikāciju iegādei. Vācijā "V60 Cross Country" cena sāksies no EUR 36 350, bet par sedanu "S60 Cross Country" dīleri prasīs vismaz 43 840 eiro. Abas modifikācijas pirmizrādi piedzīvoja Ženēvas autoizstādē, marta sākumā, bet tirdzniecība sāksies jūnijā.

Foto: Auto-Medienportal.Net

Abiem modeļiem ir par 65 mm augstāks klīrenss, virsbūves apakšas aizsargi priekšā un aizmugurē, riteņu arku uzlikas un oriģināls priekšpuses dizains ar šūnveida radiatora resti.

Foto: Auto-Medienportal.Net

Par 36 350 eiro pircējs iegūs "Volvo V60 Cross Country" universālu ar 150 ZS jaudīgu dīzeļdzinēju "Kinetic" aprīkojuma versijā, savukārt "S60 Cross Country" sedans būs pieejams vienīgi dārgākajā "Summum" komplektācijā. Kombinācijā ar 190 ZS D4 dīzeļdzinēju sedans maksās 43 840 eiro.

Foto: Auto-Medienportal.Net

"S60 Cross Country" aprīkojumā būs 18 collu riteņu diski, elektriski regulējami un apsildāmi sporta sēdekļi ar ādas apdari un atmiņas funkciju, digitālais mērinstrumentu panelis, "City" automātiskā bremžu sistēma, divu zonu klimatkontrole un augstākās klases audio sistēma. Par motora sadarbības partneri var izvēlēties sešu pakāpju manuālo pārnesumkārbu vai "Geartronic" astoņu pakāpju automātu. Piedāvājumā būs arī pilnpiedziņas versija.

Foto: Auto-Medienportal.Net

Tāpat kā sedans, arī offroad universāls pieejams ar D4 dīzeļdzinēju, taču ne tikai – pircējs varēs izvēlēties arī D3 dīzeli (150 ZS) un T5 benzīna turbo dzinēju ar 245 ZS jaudu. Benzīna motors jau sērijveidā sajūgts ar automātisko pārnesumkārbu, bet D3 un D4 dīzeļdzinējiem automātiskā transmisija pieejama no papildaprīkojuma saraksta kā alternatīva sērijveida manuālajai kārbai.

Foto: Auto-Medienportal.Net

 
15 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
222 24.marts 2015 14:24
8 2 Atbildēt

man.

Oskars 24.marts 2015 14:43
5 1 Atbildēt

Tādu auto vajag pilsētniekam, kas mantojis vai iekārtojis otru dzīves vietu laukos, kur jānokļūst pat ziemas periodā, bet vajadzības pēc džipa ar gluži nav...

zztop 24.marts 2015 17:58
5 0 Atbildēt

Tādiem, kā Valdis tikai pirmais a6 ar garo pakaļu, tā teikt, katra lauku detektīva sapnis:)))

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti