Pēc Džeremija Klārksona atlaišanas BBC vadītājam izteikti nāves draudi 5

 

BBC ģenerāldirektors Tonijs Hols (Tony Hall) Foto: telegraph.co.uk

Nozare.lv | 29.marts 2015 11:05

Britu raidsabiedrības BBC ģenerāldirektors Tonijs Hols, pēc tam kad bija paziņojis par raidījuma "Top Gear" ("Gāzi grīdā!") populārā vadītāja Džeremija Klārksona atlaišanu, saņēmis nāves draudus un policija jau sākusi izmeklēšanu.

"Policija Vestminsterā [Londonas centrā] izmeklē apsūdzības par nogalināšanas draudiem. Par apsūdzībām policijaitika paziņots trešdien," svētdien sacīja Skotlendjarda pārstāvis sakariem ar presi. "Izmeklēšana turpinās. Nav veikts neviens arests."

Kopš draudu saņemšanas Holam tiek nodrošināta apsardze 24 stundas diennaktī, vēsta laikraksts "The Mail on Sunday". Hola apsardze izmaksājot 1000 mārciņas dienā.

Kā jau ziņots, BBC nepagarinās Klārksona līgumu, kura termiņš beigsies šī mēneša beigās. "Manā skatījumā ir pārkāpta robeža," norādīja raidorganizācijas ģenerāldirektors Hols. "Nevar būt tā, ka vienam rakstīti vieni noteikumi, bet otram pavisam citi, atkarībā no amata, popularitātes vai finansiāliem apsvērumiem."

Klārksons atlaists, jo disciplinārajā izmeklēšanā tika secināts, ka viņš uzbrucis raidījuma producentam.

Pagājušonedēļ uz BBC biroju ar tanku tika nogādāta petīcija par Klārksona atstāšanu amatā, ko bija parakstījis gandrīz miljons cilvēku.

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Imants 29.marts 2015 23:15
2 3 Atbildēt

Klārksona šovs bija antitehnisks, pildīja sponsoru prasības kuru auto slavēt un kuru pelt- man šķita negodīgs. Tas bija labs šovs ar dažbrīd labiem jociņiem, bet tuvu nullei vērts kā autoraidījums. Šķita, ka viņš mērķtiecīgi izmēģina visu, lai raidījums nebūtu jābeidz ideju aptrūkšanās dēļ, bet kāda cita iegansta dēļ.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti