"Audi Prologue Allroad" – 734 ZS; 2,4 litri uz 100 km (+ foto) 10

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 20.aprīlis 2015 9:28

Trīs lietas, labas lietas – acīmredzot tā domā arī "Audi," kas pievieno koncepta prologue saimei trešo pārstāvi – allroad jeb visādceļu modifikāciju.

Foto: Publicitātes foto

Pēc "Audi Prologue" kupejas (2014.gada rudens, Losandželosa) un "Prologue Avant" universāla (2015.gada pavasaris, Ženēva), visādceļu modelis ir trešais un visjaudīgākais saimes pārstāvis.

Foto: Publicitātes foto

"Prologue Allroad" turpina ideju, ko vācu kompānija aizsāka pirms 15 gadiem ar "Audi allroad quattro," tādēļ automašīnas konstrukcija veidota līdzīgā stilā: augstāks klīrenss, virsbūves aizsargu komplekts un lieli riteņi.

Foto: Publicitātes foto

Koncepta motortelpā iebūvēta 734 ZS jaudīga "Plug-in" hibrīdiekārta, kas uz 100 kilometriem patērē vien 2,4 litrus degvielas, bet četrvietīgais salons aprīkots ar vairākiem multimediju/informācijas sistēmas ekrāniem, kas pieļauj komunikāciju starp vadītāju pasažieriem, izmantojot informācijas pārsūtīšanu no viena displeja uz otru.  Ražotājs norādījis, ka 100 km/h "Prologue Allroad" sasniedz 3,5 sekundēs, bet 54 kilometrus tas var nobraukt, izmantojot vienīgi elektrību.

Foto: Publicitātes foto

Vispirms "Audi Prologue" saimē ienāca kupeja (2014.gada rudens, Losandželosa), tad universāls (2015.gada pavasaris, Ženēva). Pirmajā gadījumā prototipa motortelpā bija iebūvēts 605 ZS V8 turbo motors, otrā – hibrīdiekārta, ko pārstāv 3,0 litru TDI dīzeļdzinēja un elektromotora tandēms ar kopējo jaudu 455 ZS un 750 Nm.

Foto: Publicitātes foto

"Audi Prologue Allroad" pirmizrādi piedzīvos Šanhajas motoršovā, kas darbu sāk 22.aprīlī.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 20.aprīlis 2015 9:31
5 2 Atbildēt

ar tik plānām riepelēm allroad? nez kāpēc tādu riteņu lietotāji bremzē pat pirms tramvaja sliedēm.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 18

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti