"Renault Duster" pārtop par pikapu ar dubultkabīni (+ foto) 9

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 22.maijs 2015 11:49

Rumānijā, testu laikā nofotografēts "Renault Duster" pikaps ar dubulto kabīni. Automobilim ir numura zīmes, kas informē, ka tas ir prototips, ko izmanto izmēģinājumiem un testa braucieniem.

Attēlus internetā ievietojis kāds "Facebook" lietotājs, savukārt auto jaunumiem veltītais interneta resurss "Autoevolution," atsaucoties uz informāciju, kas saņemta no "Dacia" pārstāvjiem, apgalvo, ka pikapu uzbūvējusi rumāņu kompānija "Romturingia," kas 2014.gadā uzsāka "Duster" pikapa parastās modifikācijas ražošanu.

"Duster" pikaps ar dubultkabīni izgatavots vienā eksemplārā un projekta tālāka attīstība, vismaz pagaidām nav paredzēta.

"Duster" pikapa divdurvju variantam ir 1,7 m gara kravas platforma. Pilnpiedziņas automobilis, ko uz priekšu dzen 1,5 litru 110 ZS dīzeļdzinējs, drīkst pārvadāt līdz pat 450 kg smagu kravu.

Pavisam izlaisti 500 "Duster" pikapu. Visi izgatavoti pēc vietējās naftas kompānijas "OMV Petrom" pasūtījuma, taču autoparka papildināšana ar jauniem "Duster" pikapiem nav plānota.

Duster pikapa divdurvju variants Foto: Publicitātes foto

 
9 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
MrX 22.maijs 2015 19:12
4 0 Atbildēt

Vai tad ne Dacia Duster? :D

Bobs 23.maijs 2015 9:37
4 0 Atbildēt

Nu nu. Par mēslu īsti nepiekrīu. Varbūt nav tas glaunākais un dārgākais super betmobīlis, bet vienkāršs un samērā izturīgs (konkrēti par dacia logan mcv). Radinieks brauc jau 8 gadus,regularas apkopes, un nav nekāda iedirsiena. Diendienā brauc pa zemes ceļiem, netiek super taupita, nekādas vainas,nejūk, kā daži labi citi auto. Sapērk krītiņos superauto un tad nezin kā salabot, jo jūk un brūk. Galvenais , ka bļemba uz pārsega labi izskatās.

protams 23.maijs 2015 22:32
2 0 Atbildēt

Pašam ģimenes lietošanā 7 gadus bija Logan MCV dīzelītis. Godam kalpoja - nelūza nekas. Cita lieta, ka komforta līmenis, vadāmība nebija augstā līmenī, bet priekš ikdienas brauciena uz darbu - pilnībā pietiekami. Es pat līdz Spānijai ar to auto biju aizbraucis - nekādu problēmu.

Taču... pērkot nākamo auto tomēr neņēmu Daciju, jo, ja var atļauties, gribējās komfortu un stabilitāti uz ceļa. Bet ja būtu jāpērk pāris gadus lietots auto vai jauna Dacia un domātu par lietošanu ilgtermiņā - ņemtu Daciu

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 4

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti