"Renault Kadjar" maksās nepilnus 20 000 eiro (+ foto) 4

 
iAutolv | 1.jūnijs 2015 7:20

"Renault" nosaucis krosvera "Kadjar" cenas Vācijas tirgum – "Nissan Qashqai" tehniski līdzīgais transportlīdzeklis tur maksās, sākot no EUR 19 900.

"Renault Kadjar" tirdzniecība Vācijā sāksies jūnija beigās. Cenu ziņā pieejamākā versija ar 1,2 litru 130 ZS benzīna dzinēju maksās 19 900 eiro, par 1,5 litru 110 ZS dīzeli dīleri prasīs EUR 25 290, bet "Kadjar" ar jaudīgāko 1,6 litru 130 ZS dīzeļdzinēju pircējs varēs iegūt, ja būs ar mieru izdot EUR 26 990. Šo motoru iespējams komplektēt ar pilnpiedziņu, taču tad nāksies piemaksāt EUR 2000.

Uz vienas platformas ar "Nissan Qashqai" izgatavotais "Renault Kadjar" pirmizrādi piedzīvoja Ženēvas autoizstādē marta sākumā. 4,45 m garais automobilis ir 1,60 m augsts un apveltīts ar 190 mm klīrensu. Krosoveram ir 472 litru bagāžas nodalījums, bet aprīkojumā atkarībā no komplektācijas var būt diožu lukturi, "Renault R-Link 2" multimediju sistēma ar interneta pieslēgumu, ceļazīmju atpazīšanas sistēma, tālo gaismu asistents, sistēma, kas brīdina par šķēršļiem aklajā zonā, joslas maiņas brīdinājuma sistēma un sadursmes novēršanas sistēma, kas automātiski iedarbina bremzes.

"Kadjar" būs pieejams ar priekšējo vai visu riteņu piedziņu. Pilnpiedziņas variantam būs trīs, ar spiežamu pogu izvēlami režīmi: "2WD" - priekšējo riteņu piedziņai un degvielas ekonomiskākam izlietojumam, "AUTO," kas pilnpiedziņu pieslēdz pēc vajadzības un "LOCK" ar pastāvīgo pilnpiedziņu sniegotām un slidenām ceļa virsmām. "Kadjar" priekšpiedziņas versiju rīcībā (atkarībā no versijas) ir "Extended Grip" vilkmes kontrole ar vairākiem režīmiem, kas palīdzēs tikt galā smagākos ceļa apstākļos (smiltis, sniegs, dubļi utt).  

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
GB12 1.jūnijs 2015 16:10
4 2 Atbildēt

Ar ko Volvo XC90 ir personīgāks?

VWfans 1.jūnijs 2015 8:06
1 2 Atbildēt

Izstādē pasēdēju šinī auto. Kaut kā neuzrunāja...

IkdienasViesis 1.jūnijs 2015 14:26
1 3 Atbildēt

Pirkt gribētājam no visas sirds par to naudu ieteiktu labāk iegādāties lietotu 2011. gada volvo xc90. Es arī šo "kaščeja" līdzinieku izstādē nopētīju - mana arī nepatika. Ļoti bezpersonisks auto.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti