Ķīnietis uzbūvē elektrisku superauto par 4400 eiro (+ foto) 7

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 24.jūlijs 2015 7:28

Muskuļotais sarkanās krāsas automobilis atgādina īstu superauto, taču – maksimālais ātrums ir tikai 60 km/h, bet salikts tas ir no detaļām, kas nemaksā vairāk par 4400 eiro.

Foto: Publicitātes foto

Mediji vēsta, ka Ķīnas iedzīvotājs Čens Jinksi sapņojis kļūt par auto dizaineri, taču apstākļi iegrozījušies tā, ka strādāt nācies ģimenei piederošajā stikla fabrikā.

Foto: Publicitātes foto

Kā izrādās, šāds notikumu pavērsiens nav bijis par šķērsli tam, lai lielāko vēlēšanos piepildītu – no darba brīvo laiku 27 gadus vecais vīrietis pavadījis savā garāžā, kur uz papīra uzliktās idejas realizējis dzīvē. Rezultātā pusgada laikā tapis efektīgs, sportiska izskata automobilis, ko nezinātājs neatšķirtu no īsta superauto.

Foto: Publicitātes foto

Tehniskie dati gan liek vilties, jo paštaisītais elektromobilis maksimāli spēj sasniegt vien 60 kilometrus stundā, kas gan ir saprotams, ja ņem vērā to, ka salikts tas ir no detaļām, kas nemaksā vairāk par 30 000 juaņu jeb 4400 eiro.

Foto: Publicitātes foto

Čena Jinksi elektromobilis šobrīd skatāms Automotive Exhibition izstādē Ķīnas pilsētā Hainanā un autors cer, ka par viņu ieinteresēsies kāds no lielajiem autoražotājiem. 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
LMT 24.jūlijs 2015 9:57
11 0 Atbildēt

Ļoti glīts, varēja ielikt e-pastu uz kuru darba piedāvājums sūtīt.

koferis 28.jūlijs 2015 18:58
4 0 Atbildēt

Prieks par cilvekiem kam ir mērķis, apņemšanās, un gribasspēks to īstenot. (Tosts Pašam priekš sevis)

a2 24.jūlijs 2015 11:44
3 0 Atbildēt

atpakaļ skata spoguļi un pagriezienu lampiņas ļoti sadārdzinātu projektu. neiedomājies, ka viņam ir atpakaļskata kamera ar displeju vējstiklā, vispār nav ko piesieties sīkumiem kurus nemaz nevar pamanīt, bet droši, ka pagriezienu lampiņas kaut kur ir un tās var pamanīt kad iemirgojas!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti