"Smart" prezentējis "Fortwo" kabrioletu (+ foto) 4

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 28.augusts 2015 11:46

"Smart" prezentējis jauno "Fortwo" kabrioletu, kas savu oficiālo pirmizrādi svinēs Frankfurtes autoizstādē (no 17.09), bet markas dīleru centros nonāks nākamā gada februārī.

Foto: Publicitātes foto

"Smart Fortwo" kabrioleta dizains gandrīz pilnībā atkārto kupejas vaibstus – atšķiras vien jumta konstrukcija, kas slēgto automašīnu par kabrioletu pārvērš 12 sekundēs.

Foto: Publicitātes foto

Kompaktais auto izgatavots uz kopīgas platformas ar "Renault Twingo" un aprīkots ar aizmugurē novietotu motoru, kam bāzes versijā ir 0,9 litru tilpums un 70 ZS jauda. Otrs "Smart Fortwo" motors ar viena litra darba tilpumu attīsta 90 ZS un tāpat kā mazāk jaudīgais agregāts var strādāt kombinācijā ar piecu pakāpju mehānisko vai sešu pakāpju robotizēto divsajūgu transmisiju.

Foto: Publicitātes foto

Uz Frankfurti "Smart" vedīs arī modeļa "Forfour" jaudīgo modifikāciju, kas izstrādāta kopā ar tūninga kompāniju "Brabus." No standarta versijas tā atšķiras ar savādāka dizaina buferiem un riteņu diskiem, pazeminātu piekari, izplūdes sistēmu ar diviem, blakus novietotiem izvadiem un forsētu 0,9 litru motora variantu, kas attīsta 120-130 ZS.

Foto: Publicitātes foto

Jaunās paaudzes "Smart Fortwo" kompānijas piedāvājumā tika uzņemts 2014.gada jūlijā. Savu priekšteci tas gabarītos pārspēj tikai par dažiem milimetriem, toties bagāžas nodalījumā konstruktoriem izdevies izbrīvēt par veseliem 30 litriem vairāk (tagad 260 litri).

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
andzins1111 28.augusts 2015 19:04
1 1 Atbildēt

Man it "vecā" modeļa (2013) Smārts, motors ir aizmugurē, bet grīda ir plakana. Es pat MTB velosipēdu ar noņemtiem ratiem un sēdekli var dabūt iekšā. Bagāžniekam ir kvadrātiskā forma kas palīdz izmantot visu pieejamo telpu.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti