Jaunās Goodyear Ultra-Grip Performance riepas iedvesmo auto vadīšanai ziemā 3

 

Ultra Grip 9 Foto: Publicitātes foto

Goodyear Dunlop Tires Baltic | 4.septembris 2015 6:31

Goodyear paziņojis par jaunas High Performance ziemas riepas Ultra-Grip Performance izlaišanu, kas piedāvā izcilu saķeri un vadāmību mainīgos ziemas apstākļos, sākot no sniega un beidzot ar šķīdoni un ledu. Riepas jau pieejamas mazumtirdzniecībā.

UltraGrip Performance izstrādē izmantota pieredze, kas gūta 44 inovāciju izstrādes gados un no 60 miljoniem pārdoto UltraGrip riepu. Tās lepnums ir uzlabotas lameles ar bloķēšanas sistēmu, attīstītais protektora raksts un liels bloku aktivatoru skaits, kas nodrošina izcilu saķeri un augstu vadāmības sniegumu jebkuros ziemas apstākļos.

Hidrodinamiskās rievas uzlabo noturību pret akvaplanēšanu šķīdonī un uz slapjiem ceļiem, bet kvadrātveida kontaktvirsma ar vienmērīgu spiediena sadalījumu nodrošina uzlabotu sniegumu uz sausiem un apledojušiem ceļiem visā riepas kalpošanas laikā. Riepu nodiluma indikators palīdz autovadītājam nomainīt riepas pareizā intervālā un līdz ar to uzturēt augstu riepu sniegumu jebkuros ziemas braukšanas apstākļos.

Būtiskākais sasniegums ir šīs riepas piedāvātais bremzēšanas ceļa samazinājums par 3% uz sniegotām virsmām salīdzinājumā ar vadošajiem konkurentiem.

UltraGrip Performance Gen - 1 Foto: Publicitātes foto

“Mēs priecājamies, ka varam Goodyear UltraGrip saimi papildināt ar vēl vienu ziemas riepu, kuras prioritāte ir drošība. Mēs esam apņēmušies nodrošināt gan izcilu saķeri ar slapjām, apledojušām un sniegotām virsmām, gan arī drošas braukšanas un bremzēšanas sniegumu, neraugoties uz neparedzamajiem ziemas laikapstākļiem. Mēs īpaši lepojamies ar īsāko bremzēšanas ceļu, jo zinām, ka mūsu klientiem tas ir īpaši svarīgi,” sacīja Goodyear EMEA vieglo auto riepu segmenta mārketinga direktors Hanss Vrijsens (Hans Vrijsen).

UltraGrip Performance Gen-1 līnija aptver 38 pasažieru automašīnu riepu variantus, kas paredzētas vidējiem un lieliem transportlīdzekļiem, šādos izmēru diapazonos: platums no 195 līdz 255; augstuma attiecība no 40 līdz 65; riteņa diska diametrs no 15 collām līdz 19 collām.

 
Visi komentāri
 
SANCCO 5.septembris 2015 20:56
0 0 Atbildēt

Pats nosaukums GOOD YEAR nozīmē kad galīgais drankis ziemeleiropas ceļiem.

Bija iepriekš izslavētās riepas ultra grip Labi kad 14 dienu laikā zeni paņēma atpakaļ.

Divas dienas pabraucu normālā ziemas režijumā. Gandriz vai 3 avārijās neiekulos un pateicoties pieredzei no 2 gravī sēdēsanām izvairijos.

Paldies. Tagad turos tālak no tas firmas izstradājumiem.

Uldis no Saulkrastiem 6.septembris 2015 19:54
0 0 Atbildēt

Nepērciet GOOD YEAR -pēdējais mēsls-2ned.un viss!

REXX 8.septembris 2015 14:53
0 0 Atbildēt

GY ziemenes ļoti labas. Protams, jāsamēro sava prasme ar auto/ceļu/situāciju,utt.

Tiem lielākajiem kritizētājiem parasti nav nekādu argumentu, kā vien "es domāju, ka tas ir sūds...."

labi riepu testu apraksti bija krievu "'za ruļom" žurnālā. Tur arī katrs var atrast sev piemērotākās- dziļam sniegam, slapjam asfaltam, ledum, utt.,- kur nu katram ziemā vairāk jābrauc.

Uz slapja asfalta mīkstās ziemenes slīd tīti labi:)

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 8

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti