"Subaru" modernizējis krosoveru "Forester" (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes foto

iAutolv | 7.oktobris 2015 7:51

Japānas autoražotājs "Subaru" iepazīstinājis ar modernizētā apvidus auto "Forester" pašmāju tirgum paredzēto versiju, kas plašākas publikas priekšā pirmoreiz stāsies oktobra beigās gaidāmajā Tokijas motoršovā.

Modernizētais "Forester" centīsies uzturēt pircēju interesi ar jauna dizaina radiatora režģi un buferiem, modernākiem un lielāka izmēra galvenajiem lukturiem. Jauns dizains arī 17 collu riteņu diskiem un aizmugures lukturiem, bet salons iepriecinās ar jauniem sēdekļiem, pārveidotu priekšējo paneli, jaunākajām tendencēm atbilstošu multimediju sistēmu un "Harman Kardon" audio iekārtu.

"Subaru" apgalvo, ka "Forester" uzlabota piekare un stūres iekārta, kas nodrošina labāku gaitu un precīzāku vadāmība, bet salonā samazināts trokšņu līmenis, pateicoties biezākiem stikliem un jaunas konstrukcijas "Lineartronic" variatoram.

Modernizētais "Forester" būs komplektēts ar trešās paaudzes "EyeSight" drošības kompleksu, kas apvieno adaptīvo kruīzkontroli, sistēmas, kas brīdina par sadursmi ar priekšā braucošo transportlīdzekli un izbraukšanu no savas joslas.

Par papildu maksu "Forester" būs pieejami adaptīvie gaismas diožu galvenie lukturi, sistēma, kas brīdinās par šķēršļiem aklajā zonā un palīgsistēma, kas palīdzēs izbraukt no stāvvietas atpakaļgaitā.

Japānā "Subaru Forester" nopērkams ar vairākiem atmosfēriskajiem un turbo dzinējiem, kas strādā komplektā ar sešu pakāpju manuālo vai "Lineartronic" transmisiju. Cenas sākas no atzīmes 1 990 000 jēnu (15 200 eiro). 

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
seaman 7.oktobris 2015 8:30
1 0 Atbildēt

nja! nav vairs ne pazeminātie ātrumi un bezrāmja durvju stikli

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti