"Fiat 500L Trekking" īpašais modelis "Rock N Road" 1

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 27.novembris 2015 7:49

"Fiat Chrysler" sagatavojis pilnpiedziņas minivena "Fiat 500L Trekking" īpašo modeli "Rock N Road", kas ieguvis bagātāku bāzes aprīkojumu.

"Fiat 500 L Trekking Rock N Road" komplektēts ar elektriski regulējamiem un apsildāmiem spoguļiem, elektriskajiem stiklu pacēlājiem priekšā un aizmugurē, tonētiem stikliem, lietus un gaismu sensoriem. Vadītājam palīdzēs kruīzkontrole, parkošanās sensori aizmugurē, kā arī elektriskais stūres pastiprinātājs ar "City" funkciju.

Drošības paketē seši gaisa spilveni, EBD elektroniskā bremžu spēka sadales sistēma, bremžu asistents un funkcija, kas palīdz uzsāk braukšanu slīpumā, MSR sistēma, kas raugās, lai mašīnas riteņi neizslīd, ja vadītājs pārāk strauji uzspiež akseleratora pedālim, pieslāpējot motora jaudu, stūres asistents ("Dynamic Steering Torque"), kas ar mērķētiem stūres impulsiem palīdz „saķert” izslīdējušo mašīnas aizmuguri. 

Komplektā būs arī divu zonu klimatkontrole, audio iekārta ar piecu collu skārienjutīgu ekrānu, CD atskaņotāju, "Bluetooth" funkciju tālrunim un navigāciju visām Eiropas valstīm.

Eksterjers zīmīgs ar jaunu priekšējo buferi, kurā integrēti miglas lukturi, 17 collu „melnā dimanta” riteņu diskiem, melnas krāsas durvju un riteņu arku aizsarglīstēm, sudrabkŗāsas virsbūves apakšas aizsargiem. "Fiat 500 L Trekking Rock N Road" ir par 13 mm augstāks klīrenss, M+S riepas un Traction+ vilkmes kontrole.

Īpašais modelis būs pieejams trīs motoru versijās: ar 1,4 litru 95 ZS atmosfērisko benzīna dzinēju, 1,4 litru 120 ZS benzīna turbo versijā un komplektā ar 1,6 litru 120 ZS turbo dīzeli.

Līdz ar īpašās versijas startu, "Fiat Chrysler" būtiski pazeminājis cenas. Tā 95 ZS versijā minivens maksās vairs tikai 14 990 eiro (agrāk 19 700), 120 ZS benzīna versijā 16 890 eiro (agrāk 21 600), bet 120 ZS turbo variants agrāko 23 000 eiro vietā tagad maksā tikai 18 290 eiro.

 
Visi komentāri
 
Jo 27.novembris 2015 15:19
0 0 Atbildēt

Jau par 15 000 eiro ar tik bagātu aprīkojumu?, pirms pāris dienām bija raksts par Niva Urban, kas maksāja 12 000, ja nemaldos, bet ekstru vien pāris, švakāks motors un 50 gadu vecs dizains

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ieķeras “gāzes” pedālis - Tesla aptur Cybertruck piegādes

Tesla uz vairākām nedēļām apturējusi Cybertruck pikapu piegādes klientiem, kamēr tiks novērsts ārkārtīgi bīstams defekts. Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO)

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

LTAB brīdina: izveidota viltus mājas lapa un sociālo tīklu profili, lai vāktu personu datus! 2

Latvijas Transportlīdzekļu apdrošinātāju birojs (turpmāk – LTAB) brīdina, ka izveidota viltus interneta vietne, rīkojot konkursus un aicinot iedzīvotājus atstāt savus personas datus. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti