Trīsreiz miris, nenomiris – mūžīgais "BMW" (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 1.decembris 2015 8:03

Esenes motoršovā tiek izrādīts pārbūvēts "BMW" ar neparastu likteni – auto trīs reizes kardināli pārbūvēts, gandrīz iznīcināts avārijā un nodedzis, tomēr ik reiz spējis atgriezties.

Par "Rusty Slammington" nosauktais piektās sērijas "BMW" pie amerikāņu tūninga speciālista Maika Borousa (Mike Bouroughs) nonāca 2008.gadā. Automašīna tika kardināli pārbūvēta, uzsvaru liekot uz "Toyota Supra" tehniku, pazeminātu piekari un "Rat Style" ar rūsējošo motora pārsegu.

Pēc gada projekts bija pabeigts un atrādīts kādam par tūninga jaunumiem rakstošam izdevumam. Tajā pašā dienā “Rusty” piedzīvoja smagu avāriju, ietriecoties kravas auto.

Maiks ķērās pie atjaunošanas darbiem – iebūvēja jaunu "Supra" motoru, iztaisnoja korpusu un noslīpēja visu krāsu, ļaujot virsbūvei sarūsēt pavisam. Tomēr arī "Rusty" otrā dzīve nebija gara – 2011.gada pavasarī Maika garāža nodega kopā ar rūpīgi atjaunoto "BMW". Remontējot auto, tika pieļauta kļūda – dzirkstele no pavirši atvienotā akumulatora kabeļa aizdedzināja gāzes un benzīna tvaikus, motortelpa uzliesmoja un "Rusty" nodega “līdz pamatiem”.

Īpašnieks nepadevās un savu mīļoto "BMW" atgrieza dzīvē trešoreiz. Tagad tam iebūvēts "M5" motors ar 500 ZS jaudu, priekšā uzmontēti 16 collu magnija diski, aizmugurē – 19 collas.

"Rusty Slammington" bija skatāms Lasvegas SEMA motoršovā, ASV, bet tagad to varēs aplūkot arī Esenes izstādes apmeklētāji.

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

Foto: Publicitātes foto

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
rt 1.decembris 2015 9:21
7 2 Atbildēt

Cik pie mums ir augšāmcēlušies auto un ar derīgu TA?

p.s. šitam jau no bmw maz kas ir iekšā, ja neskaita dzinēju.

A2 1.decembris 2015 10:48
2 1 Atbildēt

Es te neredzu iemesla rādīt šādu nodeguli pa izstādēm un vēl ar to lielīties, ka visi bleķi ir ugunī atlaidināti. Kāda jēga no tāda auto, ja vienīgi aizstumt uz izstādi parādīt mākslinieka iedomas. Ir pa diskoveri tāds seriāls kur viens indietis mašīnas graiza ar fleksi un tas sametina visu kopā, iznāk kaut kas savādāks, šis līdzīgs. Bet kas notiek ar tām šuvēm otrpus redzamības, ārpuse kaut smuka, iekšā viss pūst un rūsē. Šim pat ārpuse nav smuka. Nav ruma par rūsas efektu, bet par cirvja apstrādi.

martinslusis 1.decembris 2015 11:15
2 0 Atbildēt

Pārmudrīts dizains, manuprāt. Neizskatās diez ko labi. :)

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Dīzelis beidzot lētāks par benzīnu: Dīzelis 1.637 un 95 benzīns 1.657 EUR -26.03.2024 (+ VIDEO) 16

iAutolv uzpilda degvielu, secina, ka dīzeļdegviela lētāka par benzīnu un aicina aizdomāties par to, vai varam atļauties zaļo politiku šādā formātā un maksāt par degvielu vairāk kā, piemēram, Spānijā. Lasīt vairāk

 

Saskaņotais paziņojums – kā to pareizi aizpildīt 11

Ceļu satiksmes negadījums var notikt ar ikvienu, neatkarīgi no autovadītāja vērības vai braukšanas pieredzes. Pārsvarā notiek nelieli satiksmes negadījumi, un ļoti bieži auto braucējiem nākas pildīt saskaņoto paziņojumu. Lasīt vairāk

 

ASV kravas kuģis daļēji sagrauj 2,5 km garo tiltu Baltimoras pilsētā (+ PAPILDINĀTS 11:45 VIDEO) 25

ASV, Baltimorā kuģim ietriecoties tilta konstrukcijās daļēji sagrauts tilts pār Potapskas upi. Tiek ziņots, ka tajā brīdī pār tiltu braukušas automašīnas un pārvietojušies gājēji, tādēļ iespējami upuri. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti