"Nissan Kicks" – jauns krosovers 80 pasaules valstīm 3

 

Foto: ekrānšāviņš

iAutolv | 5.maijs 2016 14:47

"Nissan" oficiāli prezentējis jaunu kompaktu krosoveru, kas vispirms startēs Brazīlijā, bet vēlāk tiks piedāvāts kopumā 80 pasaules valstu tirgos.

Jaunais krosovers vizuāli līdzinās arī mums labi zināmajam "Juke", taču ir par 160 mm garāks (4295 mm) un 25 mm augstāks (1590 mm), pārspējot "Juke" arī pēc riteņu garenbāzes parametriem (+80 mm = 2610 mm).

Automašīnai ir lieli ieslīpi galvenie lukturi, motora pārsegs ar ievalcētām līnijām, atšķirīgas krāsas jumts un sarežģītas formas aizmugures optika. Salonā uzmanību saista divkrāsains priekšējais panelis ar septiņu collu multimediju sistēmas ekrānu un multifunkcionāla stūre ar saplacinātu apakšmalu.

Zināms, ka "Kicks" īpašniekam būs pieejamas jaunākās tehnoloģijas, tostarp video kameras, kas nodrošinās panorāmas skatu 360 grādu leņķī un no „putna lidojuma.” 

Par "Kicks" motoriem oficiālas informācijas vēl nav, taču sagaidāms, ka kompakto krosoveru varēs komplektēt ar vairākiem četru cilindru dzinējiem.

Foto: ekrānšāviņš

 
Visi komentāri
 
Ulass 5.maijs 2016 20:08
0 0 Atbildēt

Par gaumi nestrīdās, man patīk, tik tas jumts gan kā dzeņa vēders...

Juke 5.maijs 2016 20:34
0 1 Atbildēt

tas pats Juke vien ir tikai jaunāks, lielāks un modernāks.

ru 6.maijs 2016 10:29
0 0 Atbildēt

Vienlaikus ar Juke noteikti netirgos , jo tas ražotājam būs paša "kanibālisms". Iespējams LV nemaz nesasniegs un nāksies samierināties ar Juke..... diemžēl

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti