Audi connect SIM – tiešsaiste bez ierobežojumiem

 

Foto: Publicitātes attēls

Audi Latvia Lithuania | 31.maijs 2016 12:42

Audi šobrīd aprīko savus jaunos modeļus, kuros tiek izmantota otrās paaudzes modulārā informācijas un izklaides sistēmas platforma ar Audi connect SIM karti. Rūpnīcā uzstādītas SIM kartes priekšrocība: klienti var nekavējoties izmantot plašu klāstu Audi connect pakalpojumu ar iekļautu fiksēto maksu par datu pārraidi līdz trīs gadiem pat ārpus Vācijas.

Audi connect SIM ir pastāvīgi iebūvēta SIM karte, kas tiek dēvēta par iegulto SIM karti jeb eSIM, kuru klienti Eiropā saņems komplektācijā ar papildaprīkojumā pieejamo Audi connect aprīkojuma komplektu. Tas pārvērš automobili par īstu mobilo sakaru centru. SIM kartes piedāvātos Audi connect pakalpojumus var izmantot caur LTE/MTS moduli ar lejupielādes ātrumu līdz 100 Mbit/s. Pakalpojumos ietverta navigācija ar Google Earth un Google Street View, kā arī braukšanas, satiksmes un parkošanās informācija. Papildus autovadītāji var piekļūt savam Twitter kontam un e-pasta kontiem, kā arī viedtālruņa kalendāram. Jaunā SIM karte satur neierobežotu datu apjomu šo pakalpojumu izmantošanai. Vēl viena priekšrocība: Lielākajā daļā Eiropas valstu Audi connect SIM automātiski pēc nepieciešamības piekļūst katras valsts pakalpojumu sniedzējam. Tādā veidā ir iespējams izvairīties no atsevišķu valstu augstās viesabonēšanas maksas un klientam neērtiem viesabonēšanas apstiprinājumiem.

Neatkarīgi no integrētajiem Audi connect pakalpojumiem klienti var arī iegādāties papildu datu pakas Wi-Fi tīklājam. Tā ir daļa no papildaprīkojumā pieejamajām navigācijas sistēmām. Šī iespēja ļauj pasažieriem ar līdz pat astoņām ierīcēm izmantot internetu par pievilcīgām cenām. Ja klients izvēlas Eiropas datu paku, datu pārraide automātiski darbojas arī tad, kad tiek šķērsota starptautiskā robeža, tātad par fiksētu maksu interneta pakalpojumu sniedzējam.

Mūsu partnera Cubic Telecom tiešsaistes veikalam klienti var piekļūt, izmantojot savu myAudi kontu. Pēc vienreizējas reģistrācijas šajā veikalā ir iespējams iegādāties datu paku Wi-Fi tīklājam. Kad ir nodrošināta nepieciešamā piekļuve tiešsaistes veikalā, datu pakas var ātri un ērti iegādāties tieši caur MMI sistēmu automobilī. Klienti var arī turpināt izmantot automobilī paši savu SIM karti un izveidot Wi-Fi interneta pieejas punktu caur savu mobilo sakaru pakalpojumu sniedzēju. Tādā gadījumā Audi connect pakalpojumu iztērētais datu apjoms tiks pieskaitīts klienta SIM kartei un Audi connect SIM karte uz laiku tiks deaktivizēta.

Ar jauno SIM karti piekļuve Audi connect pakalpojumiem tiek nodrošināta automobiļa iegādes brīdī, turklāt komplektācijā ar MMI Navigation plus tā trīs gadus ir bez maksas. Izvēloties MMI Navigation, pakalpojumu var izmantot trīs mēnešus vai, samaksājot papildu maksu, trīs gadus. Pēc tam klienti var palūgt savam Audi servisa partnerim pagarināt piekļuvi par maksu.

Audi connect SIM karte tiek izmantota visos jaunajos modeļos, kuros ir iebūvēta otrās paaudzes modulārā informācijas un izklaides sistēmas platforma. Šobrīd tie ir Audi A3, A4, jaunais A5, Audi Q2 un Q7. Modeļu klāsts tiks papildināts. Pagaidām jaunais piedāvājums nav pieejams Audi TT, R8, A6 un A7.

Šāds piedāvājums ir pirmais rezultāts sadarbībai starp Audi un īru uzņēmumu Cubic Telecom, kas ir lielākais bezvadu savienojamības pakalpojumu piedāvātājs pasaulē.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Geparda – 110 km/h ātrs un jau no 16 gadiem (+ FOTO) 6

Ar pārbūvēto Volkswagen Up Vācijā drīkst braukt A1 kategorijas vadītāju tiesību īpašnieki, kas pie tādām var tikt jau no 16 gadu vecuma. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 1

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 

Nepilni 18 000 eiro - jaunais Dacia Duster arī Latvijā 24

Piedāvājumā pilnais hibrīds HYBRID 140, jaunais benzīna dzinējs TCe 130 Mild Hybrid, pilnpiedziņas versijas, benzīna/LPG divdegvielu dzinējs ECO-G 100 un klientu iecienītās augstākā līmeņa Extreme un Journey aprīkojuma versijas, kas papildina viena otru. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti