Luksusa versija Vignale papildina krosovera Kuga piedāvājumu

 

Foto: Publicitātes attēls

Inchcape Motors | 27.jūnijs 2016 13:31

Ford pirmo reizi atklājis jaunā pirmklasīgā apvidus auto Ford Kuga Vignale sērijveida modeļa versiju, kas paplašinās Ford Vignale produktu klāstu un klientu iespējas, tam nonākot tirdzniecībā tuvākajos mēnešos.

Ford Kuga Vignale tiek prezentēts perlamutra metāliskā Vignale Milano Grigio virsbūves krāsā ar Cashmere ādas salona apdari, kas ir ekskluzīva specifikācija. Tam ir meistarīga apdare, un piedāvājumā ir virkne jaudīgu un efektīvu Ford EcoBoost benzīna dzinēju un TDCi dīzeļdzinēju, ka arī Ford inteliģentā visu riteņu piedziņa.

Ford Kuga Vignale pievienojas Ford S-MAX Vignale sporta apvidus automobilim un Ford Edge Vignale lielajam apvidus auto, kas prezentēti šogad un seko Ford Mondeo Vignale laišanai klajā 2015. gadā. Ford Mondeo un S-MAX Vignale ir pieejami pasūtīšanai tagad, bet Edge Vignale būs pieejams 2016. gada nogalē.

Paplašinātais Ford Vignale modeļu klāsts ir pieejams pasūtīšanai FordStore veikalos visā Eiropā, tostarp Gruzijā un Turcijā, kā arī pie Ford izplatītājiem. FordStore veikali ietver Vignale salonus, kuri piedāvā personalizētu iepirkšanos, kuru asistē Vignale attiecību vadītājs. Ford jau ir izveidojis 300 Ford veikalus, no kuriem jaunākais ir Vaksjo, Zviedrijā, bet līdz nākamā gada sākumam plānots, ka tādu būs jau 500.

Klienti tagad var izmantot Ford jauno Ford Vignale tīmekļa vietni un tiešsaistes konfiguratoru, lai izpētītu cenas un iespējas, tostarp jaunus dizaina variantus, kas ieviesti šogad un ļauj klientiem vēl vairāk personalizēt Vignale modeļu virsbūvi.

“Mūsu klientiem ir lielas cerības, un viņi no Ford sagaida vairāk. Atsevišķiem modeļiem augstākā apdares versija Titanium veido 70% no pārdošanas apjoma,” stāsta Džims Fārlijs, Ford of Europe priekšsēdētājs un izpilddirektors. “Ar Ford Vignale mēs varam piedāvāt viņiem pašu labāko no Ford greznības un individuālas apkalpošanas jomā. Tādēļ mēs papildinām Ford Mondeo Vignale ar mūsu flagmaņiem Edge un S-MAX, kuriem drīzumā sekos Kuga.”

Gada pirmajā pusē Ford arī izziņoja jaunu ceļošanas, pasākumu un dzīvesstila pakalpojumu, kas nodrošinās Ford Vignale klientiem vērtīgus piedāvājumus un piekļuvi ceļošanas un dzīvesstila aktivitātēm, tostarp viesmīlības pakalpojumiem Čelsijas Ziedu šovā Londonā un VIP pirmizrādēm, piemēram, Kannu kinofestivālā.

Ford Kuga Vignale
Jaunā Ford Kuga Vignale pamatā ir Ford Kuga vidēja izmēra apvidus auto, kas pirmo reizi tika izrādīts 2016. gada Mobilās pasaules kongresā Barselonā, Spānijā.

Pirmklasīgā modeļa unikālā Vignale perlamutra Milano Grigio virsbūves krāsa ir aizgūta no metāliskiem rožu toņiem, ko papildina tumša, spīdīga priekšējās un aizmugurējās aizsargplāksnes apdare, durvju apdare un bagāžas nodalījuma apdare. Priekšpusi rotā Vignale raksturīgais sešstūra formas radiatora režģa dizains.

Ford Kuga Vignale pirmklasīgo salonu papildina unikāla Windsor ādas apdare ar sēdekļu un durvju apdares nošuvi ar sešstūra formas rakstu, kas pieejama Cashmere krāsā. Pirmklasīgā ādas apdare izmantota arī mērinstrumentu panelī.

Katra Kuga Vignale modeļa apdare tiks veikta ar roku, to veiks amata meistari progresīvajā Vignale centrā Ford ražotnē Valensijā, Spānijā. Par trenēto aci gādā jaunākā lāzera un kameras tehnoloģija, kas rūpīgi seko līdzi katram Vignale transportlīdzekļa aspektam – no karkasa un paneļu izlīdzinājuma līdz pat krāsai.

Precīzie un rūpīgie eksperti pavada vairāk nekā divas stundas, ar roku pulējot virsbūves krāsu, lai radītu nevainojamu spīdīgu apdari, kā arī rūpīgi seko līdzi smalkajai salona ādas apdarei un šuvēm.

Jaudīgās un ekonomiskās Ford Kuga Vignale spēka piedziņas versijas:
• 150 ZS 1,5 litru EcoBoost ar sešpakāpju manuālo transmisiju;
• 182 ZS 1,5 litru EcoBoost ar sešpakāpju automātisko transmisiju un inteliģento visu riteņu piedziņu;
• 150 ZS 2,0 litru TDCi ar sešpakāpju manuālo transmisiju un priekšējo riteņu piedziņu vai inteliģento visu riteņu piedziņu vai ar sešpakāpju PowerShift automātisko transmisiju un inteliģento visu riteņu piedziņu standartaprīkojumā;
• 180 ZS 2,0 litru TDCi ar sešpakāpju manuālo transmisiju vai sešpakāpju PowerShift automātisko transmisiju un inteliģento visu riteņu piedziņu.

Ford inteliģentā visu riteņu piedziņa nodrošina plūstošu griezes momenta pārnesi uz visiem četriem riteņiem lielākai saķerei ar ceļu, jo īpaši slidenā laikā, un var pielāgot griezes momenta sadalījumu starp priekšējo un aizmugurējo asi līdz 50/50 mazāk nekā 20 milisekundēs – divdesmit reižu ātrāk nekā nepieciešams acu pamirkšķināšanai.

Gandrīz 80% no 102 000 pārdotajām Kuga vienībām 2015. gadā bija Titanium apdares versijas modeļi, kas liecina par lielo pieprasījumu pēc grezniem modeļiem apvidus automobiļu klasē, kas saskaņā ar nozares analītiķa IHS prognozēm 2020. gadā veidos 27% no pārdotajiem transportlīdzekļiem Eiropā salīdzinājumā ar 20% 2014. gadā.

“Mūsu Ford Kuga Vignale precīzi reaģē uz augošo tendenci luksusa apvidus automobiļu jomā un simbolizē labāko no Ford ar pirmklasīgu dizainu, materiāliem un apdari,” saka Rolants de Vārds, Ford of Europe Mārketinga, pārdošanas un klientu apkalpošanas nodaļas vadītājs. “Mēs redzam milzu potenciālu paplašināt augstākās klases Ford produktu klāstu un piedāvāt īpašu pieredzi, kas atbilst mūsu klientu augošajām prasībām.”

Ford Vignale individuālais stils
Jaunie Ford S-MAX Vignale un Ford Edge Vignale sērijveida modeļi pirmo reizi tika prezentēti 2016. gada Ženēvas autoizstādē.

Abi transportlīdzekļi ir aprīkoti ar Ford Vignale raksturīgo sešstūra formas augšējo režģi ar tumšu, matētu apdari un spīdīgu alumīnija ietvaru, kā arī ekskluzīvām krāsas izvēles iespējām.

Rūpīgi izstrādātās virsbūves detaļas izceļ automobiļa ekskluzivitāti un ietver Ford Edge Vignale unikālos miglas lukturu ietvarus ar hromētu apdari, alumīnija uzliku Ford S-MAX Vignale bagāžas nodalījumam ar Vignale uzrakstu, kā arī spīdīgus 19 collu alumīnija diskus abiem modeļiem.

Salonā ir Windsor ādas apdare ar sešstūra formas rakstu sēdekļiem un durvīm, kas pieejama Cashmere vai tumšā Ebony krāsā. Ebony āda rotā arī centrālo rokas balstu un uzglabāšanas nodalījumu, kā arī mērinstrumentu paneli, kuram ir arī vīta alumīnija uzlika blakussēdētāja pusē.

“Ford Vignale dizains iemieso izsmalcinātību un augstākās klases sportiskumu,” stāsta Džoels Piasovskis, Ford of Europe Dizaina nodaļas direktors. “Klientiem Ford Vignale ir individuālistiskāks veids, kā baudīt greznību un paust savu stilu.”

Citas personalizācijas iespējas ietver tumšus vieglmetāla diskus un miglas lukturu ietvarus, turklāt virsbūve ar papildu hromētām detaļām jau ir pieejama modeļiem Ford S MAX Vignale un Ford Mondeo Vignale, kas šogad vēlāk būs pieejama piecdurvju modeļa versijā un papildinās pagājušajā gadā iznākušo četrdurvju un universāļa versiju.

Progresīvas sistēmas
Visu Ford Vignale modeļu standartaprīkojumā ir iekļauta SYNC 3 komunikācijas, informācijas un izklaides sistēma, kas nodrošina ātrāku darbību un ir aprīkota ar pārstrādātu 8 collu skārienekrānu, kas pirmo reizi atpazīst pirkstu satuvināšanas un vilkšanas žestus. Vienkārši nospiežot pogu un pasakot “Man vajag kafiju”, “Man vajag benzīnu” un “Man jāatrod stāvvieta”, autovadītāji var atrast tuvējās kafejnīcas, degvielas uzpildes stacijas vai stāvvietas, kā arī atrast tuvākās dzelzceļa stacijas, lidostas un viesnīcas. Pēc tam navigācijas sistēma parāda ceļu uz izvēlēto galamērķi.

Ford Vignale padara braukšanu patīkamāku arī pasažieriem ar pirmklasīgu audiosistēmu un fona apgaismojumu priekšā un aizmugurē. Ford S-MAX Vignale piedāvā trīs zonu klimata kontroli un panorāmas jumtu visā garumā, kas uzlabo salona atmosfēru.

Priekšējā platleņķa kamera Ford S-MAX Vignale un Ford Edge Vignale ļauj redzēt ap stūri pat tad, ja autovadītājs to nespēj saskatīt, samazinot stresu un varbūt pat palīdzot novērst sadursmes. Adaptīvā kruīza kontrole izmanto uz priekšu vērstu radaru, kas ļauj saglabāt S-MAX autovadītājiem iestatīto distanci līdz priekšā braucošajam transportlīdzeklim.

Ford S-MAX Vignale, Ford Edge Vignale un Ford Mondeo Vignale pieejamo izsmalcināto tehnoloģiju vidū ir arī Ford aktīvā trokšņa kontrole,* kas izmanto trīs salonā stratēģiski izvietotus mikrofonus, lai uzraudzītu dzinēja troksni salonā un caur audiosistēmu virza pretējus skaņas viļņus, lai neitralizētu dzinēja troksni un uzlabotu salona atmosfēru.

Citu Ford Vignale pieejamo palīgsistēmu vidū ietilpst aklās zonas informācijas sistēma, ceļa zīmju atpazīšanas sistēma, kursa maiņas brīdinājuma sistēma, joslas saglabāšanas palīgsistēma un autovadītāja brīdināšanas sistēma.

Izsmalcināto Ford S-MAX Vignale spēka piedziņas iespēju vidū ir:
• 180 ZS 2,0 litru TDCi ar sešpakāpju manuālo transmisiju, kas saražo 129 g/km CO2 un kombinētajā ciklā patērē 5,0 l degvielas uz 100 km**;
• 180 ZS 2,0 litru TDCi ar sešpakāpju PowerShift automātisko transmisiju un inteliģento visu riteņu piedziņu, kas saražo 149 g/km CO2 un patērē 5,8 l degvielas uz 100 km;
• 210 ZS Bi-turbo 2,0 litru TDCi ar sešpakāpju PowerShift automātisko transmisiju, kas saražo no 144 g/km CO2 un patērē 5,5 l degvielas uz 100 km;
• 240 ZS 2,0 litru EcoBoost ar sešpakāpju automātisko transmisiju, kas saražo 180 g/km CO2 un patērē 7,9 l degvielas uz 100 kilometriem.

Ford Mondeo Vignale ir pieejams arī ar īpaši jaudīgiem dzinējiem, kuru vidū ir Ford 210 ZS Bi-turbo 2,0 litru TDCi dīzeļdzinējs.

Pārvietojieties ar pārliecību
Ford Vignale klienti novērtē braukšanas kvalitāti un laiku uzskata par lielāko greznību. Ford piedāvās īpašu pakalpojumu, lai palīdzētu klientiem visā Eiropā efektīvi noorganizēt ekskluzīvu pārvietošanos un dzīvesstila pieredzi. Sadarbībā ar Total Management – starptautisku dzīvesstila un ceļojumu aģentūru – pakalpojums ietvers īpaši izvēlētus pasākumus Vignale klientiem.

To vidū būs arī ekskluzīvi piedāvājumi teātra, mūzikas un sporta pasākumiem, tostarp French Open tenisa turnīram. Ford par jaunākajām ekskluzīvajām ceļošanas un dzīvesstila iespējām katru mēnesi informēs klientus e-pastā, un šī akcija tiks uzsākta šomēnes.

Ford Vignale piedāvātās papildu priekšrocības klientiem ir Vignale Service viedtālruņa lietotne Apple un Android™ operētājsistēmām.*** Lietotne piedāvā tiešu saiti uz tiešsaistes dzīvesstila saturu no Vignale žurnāla, papildus sniedzot ieteikumus un informāciju, dīleru meklētāju un GPS pakalpojumus, tostarp Ford Vignale Park Me, degvielas uzpildes staciju meklētāju un viena pieskāriena savienošanas funkciju ar avārijas dienestiem jeb Ford Vignale One Call.

Zīmola kolekcija
Gudvudas Ātruma festivālā tiek izrādīti arī 2016. gada Ford Vignale zīmola kolekcijas elementi, kurus radījusi tā pati Ford dizaina komanda, kas izstrādājusi Ford Vignale modeļu klāstu. To vidū ir jaunais Vignale Smart Traveller drēbju apvalks, kura izstrādē iedvesma gūta no izteiksmīgā Edge virsbūves dizaina un plānajiem ceļošanas sīkrīkiem.

Ādas apstrādes amata meistari apvalkam izveidoja Vignale raksturīgo sešstūra grafikas tēmu, kas izmantota ar roku veidotajos Vignale sēdekļos. Vignale Smart Traveller apvalkam ir lielas kabatas un vieta četriem apģērba gabaliem ar rāvējslēdzējiem un stiprinājumiem, kas noslēpti ar melnām šuvēm. Vignale kolekciju var apskatīt un pasūtīt Vignale salonos un tīmekļa vietnē.

Vignale stāsts
Alfredo Vignale bija viens no pirmajiem virsbūvju ražotājiem, kas redzēja automobili kā kaut ko, ko iespējams personalizēt ar unikālu, individuāli pielāgotu dizainu. Vignale šo prasmi iemācījās no virsbūvju ražotāja Pinin Farina un pēc tam sāka radīt pats savus dizainus itāļu autoražotājiem ar savu vārdu, izmantojot jaunas ražošanas metodes, kas izstrādātas aviācijas nozarē. No 1948. līdz 1969. gadam Vignale Carrozzeria netālu no Turīnas piesaistīja klientus no visas pasaules.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti