"Hennessey" piedāvā "Mustang" ar 804 ZS jaudu

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 28.jūnijs 2016 11:27

Amerikāņu tūninga kompānija "Hennessey" izstrādājusi piedāvājumu "HPE800", kas "Ford Mustang GT" jaudu ļaus pacelt līdz 804 Zs. Plānoti 25 eksemplāri, cena vēl nav zināma.

"Hennessey HPE804" komplektā iekļauta jaudīga turbīna, ko inženieri uzstādīs "Mustang GT" 435 ZS motoram, ražīgāks degvielas sūknis, kā arī jauna ieplūdes un izplūdes sistēma. Pēc pārbūves mustanga dzinējs attīstīs 804 Zs, bet griezes moments no 542 Nm būs pieaudzis līdz 878 Nm. Rezultātā 100 km/h tas sasniegs 3,1 sekundē, bet maksimālais ātrums pieaugs līdz 333 km/h.

Pārbūves programmā iekļauts arī jauns oglekļa šķiedras aerodinamiskā aprīkojuma komplekts ar priekšējo spliteri, sānu uzlikām un aizmugures spoileri, kā arī augstākas veiktspējas bremzes ar 381 mm bremžu diskiem un "Brembo" mehānismiem.

"HPE800" pieejams gan kupejai, gan kabrioletam kombinācijā ar sešu pakāpju manuālo vai automātisko pārnesumkārbu. Zināms, ka "Hennessey" plāno izgatavot 25 eksemplārus, taču cenu kompānija vēl neatklāj.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 24

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Porsche pirms termiņa izbeidz 718 modeļa pārdošanu Eiropā 11

Par iemeslu modeļa izņemšanai no konfiguratora kļuva neatbilstība Eiropas kiberdrošības likumam. Lasīt vairāk

 

Vācijas autotirgus martā: elektriskie ar gandrīz 29% kritumu 17

Eiropas lielākajā jauno automobiļu tirgū 2024. gada marts izrādījies ne tas veiksmīgākais, sāpīgāko kritumu piedzīvojot pilnībā elektrisko auto segmentam. Lasīt vairāk

 

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti