Mercedes transports golfa spēles cienītājiem

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 13.jūlijs 2016 16:28

Mercedes-Benz sadarbībā ar kompāniju Garia uzbūvējuši greznu un videi draudzīgu golfa auto, kam dots nosaukums Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car.

Tikai 440 kg smagais Golf-Car aprīkots ar diožu lukturiem, oglekļa šķiedras jumtu un difuzoru, 14 collu riteņiem un mugursomai līdzīgu novietni, kas paredzēta golfa spēles piederumu transportēšanai.

Interjera noformējumā izmantota āda, oglekļa šķiedras un koka dekori. Pie priekšējā paneļa stiprinās 10,1 collu skārienjutīgs ekrānu, kas informē par auto darbību, strādā kā navigācija, norādot pašreizējo atrašanās vietu un maršrutu līdz nākošajai bedrītei, aizvieto rezultātu tablo un aktivizē dažas funkcijas, piemēram, vējstikla apsildi vai logu tīrītājus.

Miniatūrajā braucamrīkā atrasta vieta golfa bumbiņu turētājam, vairākiem dzērienu turētājiem un arī vienai atdzesējamai novietnei.

Par golfa auto dzinējspēku kalpo 4 Zs elektromotors ar funkciju, kas īslaicīgi, piemēram, strauji paātrinoties, ļauj mobilizēt 15 ZS. Mašīnītes maksimālais ātrums – 30 km/h, bet baterijas, kas jāuzlādē sešas stundas, var nodrošināt enerģijas krājumus aptuveni 80 km/h.

Sākotnēji tiks izlaisti divi Mercedes-Benz Style Edition Garia Golf Car, bet, ja spēles cienītājiem greznais braucamrīks (un arī cena) ies pie sirds, ražotājs gatavs būvēt vēl.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti