Dzērājšofera auto uztriecas un pamatīgi sabojā 2 miljonu vērto "Pagani" varenauto

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 25.jūlijs 2016 6:08

Pagājušās nedēļas nogalē Parīzē, kāda dzērājšofera vadīts auto, uztriecies „Pagani Huayra Pearl” varenauto, praktiski iznīcinot ekskluzīvo automašīnu, kas pēc kāda turīga klienta pasūtījuma bija uzbūvēta vienā eksemplārā.

Mediji vēsta, ka avārija notikusi Parīzē, netālu no Kongo vēstniecības, vietā, kur divas vienā virzienā ejošas satiksmes joslas, saplūst vienā.

Itāļu varenauto cieta kreisā aizmugures daļa: norauts ritenis, sabojāta piekare, izplūdes sistēma, difuzors un virsbūves aerodinamiskās detaļas. Iespējams, cietis arī motors un kārba, taču to inženieri pārbaudīs, kad superauto tiks nogādāts Horacio Pagani rūpnīcā rūpīgai ekspertīzei.

2 miljonus eiro vērtā automašīna ir tikai divus mēnešus veca. Tā izgatavota 2016.gada maijā pēc kāda arābu biznesmeņa pasūtījuma. No standarta „Huayra” tā atšķiras ar zilas krāsas oglekļa šķiedras virsbūvi, papildu gaisa atveri uz jumta, aizmugures antispārnu, kas veidots "Zonda C12 S" stilā un īpašu salona apdari.

"Huayra Pearl" versijas motora jauda nav zināma, tādēļ atgādināsim, ka „Huayra BC” rūpnīcas modelis attīsta 800 ZS. 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 20

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 38

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti