Volkswagen pasaulē lielākajā Beetle fanu saietā prezentēs jauno Beetle

 

Foto: Publicitātes attēls

Volkswagen Baltic States | 26.jūlijs 2016 18:09

No 19. līdz 21. augustam Travemundes pludmalē jau divpadsmito reizi norisināsies pasaulē lielākais Beetle fanu saiets.

Pasākuma organizatore Gabija Krafta (Gaby Kraft) ir saņēmusi jau gandrīz 600 pieteikumus – tas ir jauns rekords! Kā ilglaicīgs Beetle Sunshine Tour saieta sponsors Volkswagen šajā pasākumā pirmo reizi prezentēs jaunās Beetle un Beetle Cabriolet versijas. Klāstam pievienosies arī īpašs Beetle Denim modelis.

Šā gada Sunshine Tour saieta ietvaros Volkswagen prezentēs pārstrādāto Beetle modeli. Mūžīgi klasiskajā dizainā ietilps pārveidoti bamperi, jaunas krāsas, jauni apdares materiāli un neskaitāmas personalizēšanas iespējas. Pasākuma ievērojamākais notikums būs īpašā Denim modeļa prezentācija. Tas būs aprīkots ar zilu, džinsu auduma izskata paceļamo jumtu, atgādinot par leģendāro 1974. gada ‘Jeans Bug' modeli.

Gluži tāpat kā iepriekšējos gados arī šā gada Sunshine Tour saiets būs ikdienišķa sapulcēšanās kopā, lai priecātos par citiem automobiļiem un aprunātos par daudzajām Beetle paaudzēm. Apmeklētājiem kārtējo reizi jābūt gataviem uz vizuāliem svētkiem, jo automobiļu izrotāšana jau ir kļuvusi par tradīciju, un šā gada moto ‘Crazy – not for squares’ ļauj vaļu fantāzijai automobiļu dekorēšanā.

Viens no spilgtākajiem Sunshine Tour saieta notikumiem būs relaksējošā parāde sestdien, 20. augustā. Brauciens sāksies dienas vidū no dažādām Lībekas pilsētas vietām, piemēram, pie Kulturwerft Gollan centra un Strandsalon parkā speciāli iekārtotajā pussalā. Pirmie dalībnieki tiek gaidīti Brügmanngarten dārzā Travemundē no plkst. 13.00. Viņus sagaidīs un ar oriģinālākajiem parādes „Beetlewalk” modeļiem iepazīstinās Vācijā populārā televīzijas šova „PS Profis” vadītājs Sidnijs Hofmans (Sydney Hoffmann) un vācu reperis MC Fitti.

Lai radītu patiesu pludmales sajūtu, par šovu uz pasākuma skatuves rūpēsies vairāki dīdžeji, parkūra mākslinieki un grupa „Max and Friends”. Izklaides aktivitātes visai ģimenes piedāvās gan „Miss Beetle” konkursu, gan Beetle grūšanas sacensības, kā arī daudz ko citu.

Visiem, kas vēlas redzēt jaunos Beetle automobiļus, baudīt izklaidi kopā ar MC Fitti un Sidniju Hofmanu, klausīties dzīvo mūziku, kā arī lieliski pavadīt laiku kopā ar visu ģimeni, jāaplūko mājaslapa www.beetle-sunshinetour.de. Beetle Sunshine Tour saiets sāksies piektdien, 19. augustā, sākot no plkst. 18.00 Brügmanngarten festivālu norises vietā Travemundē.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti