Jaunumu mednieki pieķer testos ASV prezidenta limuzīnu

 

Foto: ekrānšāviņš

iAuto | 15.augusts 2016 6:25

Auto jaunumiem veltīti interneta portāli publicējuši pierādījumus tam, ka tiek gatavots jauns transportlīdzeklis Amerikas Savienoto Valstu prezidentam.

Izdevums "Motor1" raksta, ka "General Motors" izmēģinājumu poligonā nobildētais testu prototips tāpat kā tā priekštecis, tiek gatavots uz Heavy Duty klases pikapa bāzes. Limuzīns izcelsies ar izturīgu konstrukciju, augstu klīrensu un lieliem riteņiem, bet tā ārējam veidolam tiks piešķirts “Cadillac” jaunāko modeļu – sedana “CT6” un krosovera “XT5” izskats.

Jaunajam limuzīnam, kuram būs lemts vizināt Donaltu Trampu vai Hilariju Klintoni (to izšķirs vēlētājs) jābūt gatavam līdz 2017.gada 20.janvārim, kad notiks jaunievēlētā ASV prezidenta inaugurācija.

Pašlaik ASV prezidenta transportam izmanto "Cadillac", "The Beast" – automobili, ko dēvē par drošāko automašīnu pasaulē. Prezidenta dienestā tā kalpo no 2009.gada. 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO)

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 

Brāļi Lielbārži izcīna pirmo uzvaru Pasaules čempionātā Portugālē

20. un 21. aprīlī Portugālē, Alqueidão, “Torres Novas” trasē aizvadīts Pasaules čempionāta pirmais posms blakusvāģu motokrosā, kur savu pirmo uzvaru šajā seriālā izcīnīja Daniels Lielbārdis un Bruno Lielbārdis. Lasīt vairāk

 

Busiņa šoferis zaudē tiesības (+ VIDEO) 23

Busiņa šoferis brauc pa kreiso malējo joslu un bloķē ātrāk braucošos, bet, kas vēl ļaunāk, vienā brīdī viņš apstājas un iet izskaidroties ar Audi vadītāju. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti