AvtoVAZ iepazīstina ar Lada 4x4 pikapu medniekiem 6

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 24.augusts 2016 16:41

Maskavas autoizstādes apmeklētāji starp nedaudzajiem jaunumiem var apskatīt unikālu Lada 4x4 pikapu, kas pielāgots mednieku vajadzībām.

No standarta versijas mednieku pikaps atšķiras ar vairākiem uzlabojumiem, piemēram, pogām, kas aktivizē centrālā diferenciāļa bloķētāju un ieslēdz pazeminošo ātrumu. Pikapa komplektācijā būs arī Quaife aizmugurējais diferenciālis ar automātiskās bloķēšanas funkciju, Kayaba EG amortizatori, BFGoodrich 215/75R15 izmēra riepas ar rupju protektoru, plastikāta riteņu arku uzlikas.

Automobilis aprīkots ar vinču, radiatora un motora aizsargiem, jumta bagāžnieku un diviem ieroču uzglabāšanas nodalījumiem. Viens no tiem atrodas zem aizmugures sēdekļa, otrs – uz jumta.

Pikapa kravas kastē iebūvēti divi sēdekļi ar drošības jostām (tie paredzēti medniekiem), bet pie jumta piemontēts augstumā regulējams stiprinājums ierocim.  Automobilim ir papildu gaismas, pastiprināti bamperi un sakabes āķis piekabes vilkšanai.  

Krievu žurnālisti žēlojas, ka šogad Maskavas autoizstāde izskatās “dikti plāna” – tā pārstāvēta vien ar dažiem AvtoVAZ un Ķīnas kompāniju jaunumiem.

Arī par mednieku pikapu tie izsakās skeptiski, atgādinot likuma punktu, kas sporta un amatieru medībās aizliedz jebkādu transportlīdzekļu un gaismas ierīču, ieskaitot automobiļu prožektoru izmantošanu. Taču arī tad, ja šāds pikaps tiktu legalizēts, perspektīvas nebūtu rožainas – kompānija «Супер-Авто», kas to izgatavoja ir bankrotējusi, bet AvtoVAZ nelielas sērijas ražošanā nav ieinteresēts.

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
rt 24.augusts 2016 18:52
6 2 Atbildēt

Tas motors to mēslu ne tikai aizvilks līdz dubļiem, bet izvilks cauri un pēc tam to pašu izdarīs pretējā virzienā. Un ja vajadzēs, ko parasti arī vajag, tad izvilks pārīti inomarku pa ceļam.

Ulass 24.augusts 2016 18:00
5 1 Atbildēt

Krievu žurnālisti žēlojas, ka šogad Maskavas autoizstāde izskatās “dikti plāna” – tā pārstāvēta vien ar dažiem AvtoVAZ un Ķīnas kompāniju jaunumiem.

----------------

Za to Krim ''naš''!

anonimikis 24.augusts 2016 17:42
4 2 Atbildēt

tak motors nevilks to aizvēsturisko mēslu uz priekšu pa dubļiem, ja iekāps kāds piekabē vēl.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 33

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 3

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti