Olimpiskajiem čempioniem BMW X6 – Krievija apbalvo Rio olimpiādes veiksminiekus 12

 

Foto: Publicitātes attēls

Nozare.lv | 26.augusts 2016 7:58

Krievija saviem sportistiem, kuri izcīnīja medaļas Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs, piešķirs BMW markas automašīnas un prāvas naudas prēmijas.

Nupat aizvadītajās Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs Krievija tika pie 56 medaļām - 19 zeltiem, 18 sudrabiem un 19 bronzām.

Sportisti, kuri Olimpiādē tika pie zelta, katrs saņems automašīnu BMW X6 un četrus miljonus rubļu (54 638 eiro). Savukārt sudraba medaļu laureāti no valsts saņems BMW X5 un 2,5 miljonus rubļu (34 146 eiro), kamēr bronzu ieguvušie saņems BMW X3 un 1,7 miljonus rubļu (23 220 eiro).

Sagaidāms, ka katrs olimpietis vēl tiks pie prēmijām no atsevišķiem Krievijas reģioniem, ko viņi pārstāv.
Valsts organizētas dopinga sistēmas dēļ Krievijas sportisti gan šajās olimpiskajās spēlēs bija krietni mazākā skaitā, nekā ierasts.

Šī paša iemesla dēļ Krievijai šobrīd ir aizliegums piedalīties Riodežaneiro paraolimpiskajās spēlēs, kas notiks septembrī.

 
12 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
anonimikis 26.augusts 2016 9:24
16 0 Atbildēt

Un kur tad patriotisms un importozameščenije? Jaunās Ladas kapēc nedeva? Vai tomēr paši saprot, kāds tas ir mēsls?

rt 26.augusts 2016 8:11
6 2 Atbildēt

Es teiktu, ka zelta medaļu ieguvēji ir divreiz apjāti! Pirmkārt tas, ka X5 ir pārāks par X6 visos aspektos. Otrkārt, ka tie ir Krievijā saliktie BMW.

rt 26.augusts 2016 9:51
6 0 Atbildēt

Starp citu, baltā krāsa vairākām automarkām tagad ir par atsevišķu samaksu. Nav vairs pati lētākā.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti