Jaunā Nissan Micra piedzīvo debiju Parīzes autoizstādē

 

Foto: Publicitātes attēls

Nissan Newsroom | 29.septembris 2016 13:05

Leģendārās, jau 5. paaudzes Nissan Micra atklāšana satricina “B” hečbeku segmentu.

Inteliģentās mobilitātes galvenie stūrakmeņi – produkti un sadarbība ar partneriem – dāvā 360 vīziju par mobilitātes nākotni.

100% elektriskais Nissan LEAF ir ne tikai viens no izstādē redzamajiem automobiļu modeļiem, tas arī nodrošina elektrību Nissan stendam Parīzes automobiļu izstādē. Līdz šim vislabākie pārdošanas rezultāti Eiropā nodrošina uzņēmuma tirgus daļas pieaugumu visos lielākajos Rietumeiropas tirgos jau 6. gadu pēc kārtas.

Nissan Parīzes automobiļu izstādē piedāvā inovācijas un aizrautību ar leģendārās Nissan Micra atdzimšanu, paceļot Nissan produktu klāstu pilnīgi jaunā līmenī. Nissan turpina īstenot arī savu Inteliģentās mobilitātes vīziju, par ko iepriekš tika paziņots Ženēvas automobiļu izstādē. Parīzes automobiļu izstādē 100% elektriskais Nissan LEAF ir ne tikai viens no izstādē redzamajiem automobiļiem, tas, izmantojot V2G – elektroenerģija no automobiļa elektriskajā tīklā (Vehicle to Grid) tehnoloģijas, darbojas arī kā mobils enerģijas avots, nodrošinot Nissan stenda ekspozīciju ar elektrību.

Pols Vilkokss (Paul Willcox), Nissan Europe priekšsēdētājs, stāsta: “Atklājot jauno Nissan Micra – modernu automobili modernai dzīvei pilsētā, kas nostiprinās mūsu līderpozīciju automobiļu dizaina un stila jomā –, mēs pildām savu apņemšanos dāvāt inovācijas un aizrautību ikvienam.

Šogad mēs esam turpinājuši spēcināt savu produktu piedāvājumu, ne vien atdzimstot Nissan Micra, bet arī ar jauno, izaicinošo superautomobili – Nissan GT-R un Nissan Murano krosoveru Krievijā. Tāpat mēs cieši raugāmies nākotnē, īstenojot savu Inteliģentās mobilitātes vīziju, kas no jauna definē to, kā mēs braucam ar automobiļiem, kā tiek nodrošināta to darbība un integrācija sabiedrībā, un jaunā Micra jau ietver vairākus šīs vīzijas elementus.”

Nissan Inteliģentās mobilitātes vīzija paredz drošāku un ilgtspējīgāku klientu pārvietošanos visā pasaulē un jau tiek īstenota šodien, šeit un tagad.

Inteliģenta braukšana. Uz karstām pēdām pēc Nissan ProPILOT autonomās vadības tehnoloģijas debijas Nissan Serena minivenā Japānā Nissan nākamgad prezentēs tehnoloģiju Eiropā – jaunajā Nissan Qashqai.
Inteliģenta jauda. Jau sākot ar pasaulē vispārdotākā elektroautomobiļa – Nissan LEAF ražošanu, Nissan vienmēr izmēģina jaunas elektroautomobiļu tehnoloģiju izmantošanas iespējas.

Inteliģenta integrācija. Nissan uzsākot sadarbību ar “Eaton”, elektroautomobiļu akumulatora tehnoloģijas ir sasniegušas pavisam jaunu līmeni – ir radīta jauna mājsaimniecību enerģijas uzglabāšanas iekārta – “xStorage” –, savukārt sadarbības ar “Enel” ietvaros Dānijā un Apvienotajā Karalistē praksē tiek izmēģinātas V2G – elektroenerģija no automobiļa elektriskajā tīklā (Vehicle to Grid) tehnoloģijas. Lai nodemonstrētu šīs modernās tehnoloģijas, Nissan stendam Parīzē elektrību daļēji nodrošina Nissan LEAF, izmantojot inovatīvo biouzlādes veidu un gūstot enerģiju no izstādē izstādītā automobiļa.

Nissan ir pārspējis arī savus iepriekšējos pārdošanas apjomu rādītājus Eiropā, vairākos tirgos uzrādot divciparu pieaugumu un dodoties pretēji ekonomikas tendencēm, pateicoties savu automobiļu modeļu – krosoveru un elektroautomobiļu tirgus līderu spēcīgajiem pārdošanas rezultātiem.

Rietumeiropā 2015. finanšu gada beigās (2016. g. marts) pārdošanas apjoms salīdzinājumā ar 2014. finanšu gadu bija pieaudzis par 9,4%, kas bija rekordu gads, sasniedzot ievērojamu tirgus daļas pieaugumu lielākajos tirgos, tostarp Spānijā (+19,3%), Vācijā (+13,2%), Itālijā (+8,8%), Lielbritānijā (+4,2%) un Francijā (+3,9%). Nissan krosoveru pārdošanas apjoms Eiropā 2015. finanšu gadā bija vairāk nekā 432 000, padarot Nissan krosoveru klāstu par vislabāk pārdoto šajā automobiļu kategorijā.

Vilkoksa kungs piebilst: “Mūsu produktu klāsts vēl nekad nav bijis tik spēcīgs un tik saskaņots – tas pierāda, ka mēs nebaidāmies radīt sevi no jauna pilnīgi visos segmentos un sagraut iepriekšējo status quo. Kamēr citi izmanto piesardzības pieeju, mēs turpinām īstenot savu nākotnes vīziju jau tagad.”

Šis gads Nissan bija arī divu svarīgu ražošanas jubileju gads – 30 gadi Sanderlendas rūpnīcai Lielbritānijā un 10 gadi rūpnīcai Sanktpēterburgā, Krievijā.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 11

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti