Spāņu krosoveram gatavo 300 Zs versiju; "Ateca Cupra" kļūs par "Seat" dārgāko modeli

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 20.oktobris 2016 7:42

Auto jaunumu medniekiem izdevies nobildēt "Seat" krosovera "Ateca" jaudīgās modifikācijas "Cupra" testu prototipu. Ārvalstu mediji ziņo, ka motortelpā tam atrodas turbo „četrinieks” ar 300 Zs jaudu.

 Neoficiāla informācija liecina, ka jaudīgā "Cupra" modifikācija no "Ateca" standarta versijas atšķirsies ar modernizētu un sportiskāk noregulētu piekari, kā arī četru cilindru turbo motoru, kas aizgūts no sportiskā hečbeka "Leon Cupra", turklāt šajā gadījumā tas būs vēl par 10 Zs spēcīgāks, sasniedzot apaļus trīs simtus. Netiek izslēgts, ka jaudīgais dienvidnieks varētu saņemt arī pilnpiedziņas sistēmu no sava atlētiskā vācu brālēna "Volkswagen Golf R".

Attēlos labi saskatāmas vizuālās atšķirības – jaudīgajai versijai nav miglas lukturu (to vietā lielākas dzesēšanas atveres), bet standarta izplūdes sistēmu aizstāj jauna ar dubultiem izvadiem katrā flangā.

Paredzams, ka 100 km/h "Seat Ateca Cupra" varēs sasniegt 6,5 sekundēs.

Pirmizrādi "Seat Ateca Cupra" svinēs 2017.gada pavasarī Ženēvas autoizstādē, bet pārdošanā tas nonāks 2017.gada vasaras nogalē. Automašīnas cena varētu būt aptuveni 40 000 eiro, kas to padarīs par visu laiku dārgāko "Seat" modeli.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti