"Dartz" uzbūvēs apvidnieku ar zeltā un briljantā greznotu stūri un būs pārāks par "Rolls-Royce" (+ foto) 3

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 20.oktobris 2016 21:02

Latvijā bāzētā kompānija "Dartz" pieteikusi savu jaunāko projektu –apvidnieku Black Alligator ar īpaši greznu un īpaši ekskluzīvu apdari, apgalvojot, ka viņu ražojums būs greznāks par "Rolls-Royce".

Izstrādājot savu jaunāko projektu, "Dartz Grupa" arī šoreiz palikusi uzticīga pārbaudītām vērtībām –atkal jau tas ir apvidus auto uz "Mercedes-AMG GLS 63" bāzes un, protams – atkal jau ar īpaši greznu un izsmalcinātu apdari.

"Black Alligator" stūre ir īsts mākslas darbs. Tā maksā 30 000 dolāru un tapusi četru nedēļu laikā. Stūre apvilkta ar Misisipi aligatora un dzeloņrajas ādu un greznota ar 14 karātu zelta pogām un divām 18 karātu zelta plāksnēm. Stūres centrā iestrādāts kompānijas logotips no baltā zelta, kas inkrustēts ar 292 briljantiem 1,7 karātu svarā un diviem rubīniem.   

"Dartz" uzsver, ka no tīra zelta izgatavotas ne tikai tās pogas, kas izvietotas uz stūres, bet itin visas pogas, kas atrodamas salonā un atklāj, ka interjera apdarei kopumā izmantotas 18 aligatoru ādas.

Automobiļa atslēgas varēs paslēpt īpašā glabātuvē, kas izgatavota pēc kosmosa kuģa "Sojuz" melnās kastes parauga. Šo elementu var izmantot kā dekoratīvu aksesuāru, novietojot ofisā uz galda vai kā delikatešu trauciņu... ikriem.

Black Alligator" dzinējspēks būs 5,5 litru twin-turbo V12 motors ar 585 Zs (760 Nm), ko pēc klienta vēlēšanās var forsēt līdz 760 Zs (1200 Nm). 

„Melnais Aligators” ir 2014.gadā prezentētā projekta „Melnā Haizivs” (Black Shark) turpinājums. Abi apvidus auto nosaukti par godu Krievijas armijas kaujas helikopteriem Ka-50 „Melnā Haizivs” un Ka-52 „Aligators”. 

Tiek ziņots, ka Prombron Black Alligator būs 5,3 m garš apvidus auto, ko īpašnieks varēs vadīt pats, savukārt 5,9 m garā Black Shark būs pagarinātā modifikācija, kuru piedāvās tiem klientiem, kas pieraduši, ka viņus vizina šoferis.

Pavisam paredzēts uzbūvēt 50 "Black Alligator" eksemplārus. Pusi jau esot pasūtījuši ķīnieši. No pirmajām piecām pasūtītajām automašīnām divas ir aizsargātas ar bruņām (tās nosūtīs klientiem uz Indiju un Itāliju), bet pārejās trīs gaida Apvienotajos Arābu Emirātos, Čehijā un Nīderlandē.

Foto: Publicitātes attēls

 
Visi komentāri
 
LMT 20.oktobris 2016 21:22
2 0 Atbildēt

Gandrīz kā manam BMW!

aizejošais 21.oktobris 2016 8:26
2 0 Atbildēt

Idiota sapnis

B*o 22.oktobris 2016 16:07
2 0 Atbildēt

Īsts Latvijas lepnums - slavina agresīvas valsts militāro tehniku un pat redzams uzraksts Piga, nē - tas tak Riga kirilicā

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Atvadas no 10 cilindru motora - Lamborghini Huracan STJ desmit vienībās (+ FOTO)

Lamborghini izgatavos desmit ekskluzīvā superauto Huracan STJ eksemplārus, veltot tos atvadām no V10 motora, kas bija pamatā Huracan saimes panākumiem desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Neuzmanīgs velosipēdists vai neuzmanīgs autovadītājs? (+ VIDEO) 23

Video autors ierakstam devis nosaukumu "Neuzmanīgs velosipēdists pārāk pārliecinoši uzbrauc uz pārejas". Lasīt vairāk

 

Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju (precizēts 15.04, plkst: 10.00) 30

Piektdien Alūksnē kravas automašīna sabraukusi gājēju, aģentūru LETA informēja Valsts policijā. Lasīt vairāk

 

Mazda gatavo CX-80 Eiropas tirgum (+ VIDEO) 3

Japānas autobūves uzņēmums pieteicis krosoveru CX-80, kas Eiropas tirgū pasūtīšanai kļūs pieejams jau pēc dažām nedēļām. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti