Modernizētais "UAZ Patriot" kļuvis sliktāks bezceļos; pircēji pieprasa izmaiņas 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 21.oktobris 2016 14:27

Krievu mediji ziņo par petīciju, kas iesniegta Uļjanovskas rūpnīcas vadībai – dokumentā pieprasīts veikt izmaiņas modernizētā "UAZ Patriot" konstrukcijā, kam esot pasliktinājušās bezceļu īpašības

Pārgājamība un spēja izbraukt tur, kur citi automobiļi met līkumu līdz šim bija "UAZ Patriot" lielākais trumpis, taču tieši šīs īpašības modernizācijas procesā esot zaudētas, apgalvo Uļjanovskas apvidnieka entuziasti, kas šo dokumentu parakstījuši.

Pie vainas esot jaunā kopējā degvielas tvertne, kas tagad novietota zem rāmja (agrāk bija divas atsevišķas katrā sānā) un būtiski ietekmē tādu bezceļu automašīnām svarīgu parametru, kā rampas leņķis. Tagad pat nobraucot uz parasta meža ceļa pastāv risks sabojāt degvielas tvertni, pārbraucot kārtējo nelielo pauguriņu.

Izmaiņu prasītāji atgādina, ka agrāk Patriota zemākais punkts bija karteri, bet starp asīm attālums no zemes līdz mašīnas agregātiem bija 40 cm, turpretim tagad līdz degvielas tvertnei paliek tikai 25 cm.

Petīcijā uzsvērts, ka ar šādu auto nobraukt no ceļa ir esot riskanti.   

Modernizētais "UAZ Patriot" tika atklāts 12.oktobrī. Dizaineri tam izveidojuši jaunu radiatora režģi ar hromētu apmalīti un lielāka izmēra kompānijas logotipu, savukārt salonā iebūvēta jauna stūre ar funkciju vadības pogām, jauns priekšējais panelis ar mērinstrumentu bloku un multimediju sistēmu, kā arī savādāka izskata stāvbremzes un pārnesumu sviras selektoriem.

Automobilim uzlabota skaņas izolācija un barošanas sistēma. Pieejamo ekstru sarakstā iekļauta stabilizācijas sistēma, atpakaļskata kamera, kruīzkontrole un parkošanās sensori priekšā un aizmugurē.  

"Eaton" elektroniskais aizmugurējā tilta bloķētājs ir pieejams visām "Patriot" versijām, savukārt motoru klāsts tagad pārstāvēts tikai ar vienu dzinēju -  2,7 litru 135 Zs benzīna agregātu, kas strādā komplektā ar piecu pakāpju manuālo pārnesumkārbu.

 

 
Visi komentāri
 
experc 24.oktobris 2016 15:34
0 0 Atbildēt

Vatei nevajag komfortu.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti