"BMW" testē jaunās paaudzes "X5", starts 2018.gadā (+ foto) 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 11.novembris 2016 15:18

Vācijas autobūves kompānija "BMW" gatavo tehniku jaunās paaudzes krosoveram "X5", kas pašreizējo modeli nomainīs 2018.gadā.

Attēlos redzamais prototips ir pamatīgi nomaskēts, taču eksperti jau saskatījuši pārmaiņas salīdzinājumā ar aktuālo modeli, uzsverot, ka izmainīts viss priekšējās daļas dizains bamperi, radiatora resti, motora p'arsegu un lukturus ieskaitot. Tāpat redzams, ka savādāk izskatās gan bagāžnieka vāks, gan arī izplūdes sistēmas izvadi.

"X5" jaunās paaudzes modelis ieradīsies 2018.gadā – gadā, kad tirgū tiks laista arī minheniešu krosovera sīvākā konkurenta "Mercedes GLE" jaunā paaudze. Pašlaik cenu ziņā pieejamākais "X5" maksā aptuveni 55 000 eiro un sagaidāms, ka arī jaunais modelis noturēs to pašu cenu latiņu.

Arī jaunajā paaudzē "X5" pircējam tiks piedāvāts vairākās benzīna un dīzeļa versijās, ieskaitot hibrīda modeli, kas tiks radīts uz "X5 xDrive40e iPerformance" (313 Zs) bāzes, savukārt augstas veiktspējas modeļu cienītāji var rēķināties ar "X5 M" modifikāciju, kuras jauda sasniegs iespaidīgus 610 Zs.

 

 
Visi komentāri
 
Kanibaals 11.novembris 2016 22:59
4 2 Atbildēt

SsangYong kopija

experc 12.novembris 2016 3:56
6 3 Atbildēt

godīgi sakot, man pat neinteresē, kāds tas būs. Vācieši nemāk neko krasi mainīt. Auto būs tāds pats, kā iepriekšējais x5, ar minimālam atšķirībām, kuras spēs atšķirt tikai BMW īpašnieki, vai tie bmw fani, kuri sapņo par bmw. Pārējiem - tāds pats, kā pārējie.

Citiem vārdiem sakot - neinteresants.

Scotinsh77 12.novembris 2016 9:38
4 4 Atbildēt

Ir BMW, tad seko paareejaas mashiinas:)))

Kanibaals 12.novembris 2016 15:23
1 1 Atbildēt

tagad ir otrādi. Kad tam X5 noņems masku redzēsi, ka būs kārtējais sieviešu džips.

artūrs 13.novembris 2016 8:55
0 1 Atbildēt

sūds vien iemr

Shamejais 15.novembris 2016 1:19
0 0 Atbildēt

Neko sliktu par BMW neteikšu - tas patīk BMW faniem, tā pat kā SUBARU patīk SUBARU faniem un t.t. Ir tikai 1 BET... - un tā ir cena :( Kamēr BMW nekļūs pieejams arī vidējās klases cilvēkiem, tas paliks tikai auto, kas vienkārši eksistē.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 33

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti