"Wey 01", "Wey 02" - ķīniešu luksusa krosovers divās versijās (+ foto) 10

 

Wey 02

iAuto | 17.novembris 2016 12:58

Ķīnas autoražotājs "Great Wall" prezentējis divus jaunus modeļus "01" un "02", ko iekļāvis jaundibinātajā apakšzīmolā "Wey".

"Great Wall" "Wey" apakšzīmolam ir tāda pati nozīme, kā "Toyota" "Lexus" un "Nissan" "Infiniti", ko minētie ražotāji izmanto savu greznāko un vislabāk aprīkoto modeļu tirdzniecībai.

"Wey 01" un "02" ir divi pirmssērijas modeļi, kas drīzumā nonāks uz konveijera. Abiem ir nedaudz atšķirīgs eksterjera dizains un salona noformējums, turklāt 02 būs dārgāks un vēl labāk aprīkots.  

Katram krosoveram būs pieejamas līdz pat 10 drošības sistēmām, ieskaitot adaptīvo kruīzkontroli un sistēmu, kas notur automobili savā joslā, multimediju sistēma ar 12,3 collu ciparu mērinstrumentu paneli, diožu lukturi, panorāmas jumts, salona spogulis, kurā var redzēt bildi no atpakaļskata kameras. Dažas automobiļa funkcijas (piemēram, aizslēgt vai atslēgt durvis) varēs pārvaldīt ar viedtālruņa palīdzību.

Pagaidām netiek atklāts, kādi motori iebūvēti abiem krosoveriem, taču no agrāk publicētās informācijas var noprast, ka "Wey" plāno izmantot benzīna un elektriskos dzinējus, kā arī autonomās braukšanas sistēmas.

Sagaidāms, ka vietējā tirgū "Wey" krosoveri cenu ziņā konkurēs ar tādiem modeļiem kā "Volkswagen Tiguan", "Renault Koleos" un "Mitsubishi Outlander".

Wey 01

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
dullais pastnieks 17.novembris 2016 22:59
8 0 Atbildēt

Nez, vai tad Eiropas drošības normām tie atbildīs ar? Vai būs paredzēti tikai Ķīnas un Krievijas tirgum?

experc 17.novembris 2016 14:11
5 1 Atbildēt

gaidam komentārus, ka sūds, ķīniešu ražojums... vot fofāgens, audi, tojota ražoti Ķīnā ir labi, bet ķīniešu auto ražots ķīnā ir sūds.

experc 17.novembris 2016 14:09
3 1 Atbildēt

zinot great wall ražojumus, visādiem kaškajiem, kia, škodām iespļaus sejā...

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti