Citroen atjaunojis sedanu C-Elisee (+ foto)

 

Foto: Publicitātes attēls

Veho | 24.novembris 2016 11:54

Pagājušajā nedēļā tika izlaists pilnīgi jaunais C Elysée – sedans, kas paredzēts starptautiskajam tirgum.

Šis modelis guvis jau panākumus divās frontēs – kopš izlaišanas 2012. gada beigās, tas pārdots vairāk kā 400.000 vienībās tādā tirgū kā Ķīna, Turcija un Alžīrija, kā arī trīs reizes pēc kārtas ieguvis FIA WTCC Rūpnīcu čempiona titulus. C-Elysée tagad ir prestižāks izskats, 3D aizmugurējie lukturi, jauni dekoratīvie diski un 16 collu lietie diski un divas jaunas virsbūves krāsas. Jau zināms ar tā plašo un ērto interjeru, uzlabotais modelis tagad piedāvā Citroën Connect Radio un Citroën Connect Nav ar 7collu skārienekrāna tehnoloģiju. Jaunais C-Elysée tiks izlaists 2017. gada pirmajā ceturksnī.

JAUNA NODAĻA KOMERCIĀLAJĀ UN SPORTISKAJĀ VEIKSMES STĀSTĀ

Citroën C-Elysée ir piepildīts ar zīmola zināšanām un pieredzi. Sākotnēji paredzēts starptautiskajam tirgum, tā stils un īpašības ir ideāla izvēle klientiem, kas meklē prestižu sedanu, kuru tie var atļauties. Šis auto 2012. gada beigās tika piedāvāts Vidusjūras tirgū un Ķīnā 2013. gada beigās. Tas kļuva par zīmola vispārdotāko modeli tādā tirgū kā Ķīna, Turcija, Alžīrija. Līdz šai dienai visa pasaulē tas tika pārdots vairāk kā 400.000 vienībās. 2015. gadā vien tika reģistrēti 117 000 modeļu, no kuriem 90 000 Ķīnā vien. Šogad zīmols uzsāka pieņemt pasūtījumus Eiropas valstīs, pārņemot tirgus, kuros pirms tam darbojās tirdzniecības aģenti.

C-Elysée komerciālie panākumi galvenajos tirgos atbalsojas tā lieliskajā sniegumā FIA Pasaules salonauto čempionātā (WTCC). CITROËN pēdējos trīs gados ir atstājis neizdzēšamus iespaidus, trīs reizes pēc kārtas iegūstot Rūpnīcu čempiona titulus un trīs braucēju čempiona titulus. Novatoriskais C-Elysée WTCC ieguva labu reputāciju un bruģēja ceļo jauniem sportiskiem izaicinājumiem, jaunajam Citroën C3 skatoties FIA Pasaules rallija čempionāta (WRC) virzienā.

PRESTIŽS UN ACIS PIESAISTOŠS SEDANS

C-Elysée ir vizuāli pievilcīgs un izsmalcināts sedans, iemiesojot labāko no trīsdaļīgās virsbūves formas. Pēdējā versija ir pilnībā pārveidota ar jaunu bamperi, kas atsaucas uz raksturīgākajām stila iezīmēm, kas redzamas citos CITROËN modeļos, kas paredzēti starptautiskajam tirgum. Iznākums ir vairāk robusts, plašāks modelis, kas izstaro prestižu.

Jaunā, platā radiatora reste un hromētā emblēma nemanāmi saplūst ar jaunā dizaina lukturiem, kas ir lielāki nekā iepriekšējam modelim. Nepārtrauktās līnijas starp radiatora resti un lukturiem rada iespaidu par papildu plašumu, ko pastiprina horizontālās gaisa ieplūdes atveres bufera apakšpusē un jaunā dizaina miglas lukturi. Rezultātā ir radīts auto, kas ir gan izsmalcināts izskata ziņā, gan drošāks braukšanai. Pilnīgi jaunā LED gaismu josla virs miglas lukturiem papildina automašīnas vizuālo pievilcību un prestižo izskatu.

Aizmugurējā daļā jaunais C-Elysée lepojas ar 3D-efekta lukturiem, kas saskaņā ar zīmola stila raksturīgākajām iezīmēm, liek automašīnai izskatīties platākai un piešķir papildu eleganci. 16 collu riteņi tiek piedāvāti divās jaunās versijās – divkrāsains 3D dekoratīvais disks un vieglmetāla diski San Diego ar dimantveidīgu apdari – kas atbalso jauno automašīnas priekšgala stilu, piešķir atjaunotu enerģiju automašīnas izskatam un pastiprina virsbūves formas kontrastus. Uzlabotais C-Elysée ir pieejams divās jaunās un modernās virsbūves krāsās – Lazuli Blue, kas aizstāj Télès Blue, kamēr Aluminium Grey savu vietu atdod Steel Grey.

Iekšpusē, pārdomāti aprīkotais priekšējais panelis pasažiera pusē izceļas ar dekoratīvu joslu, kas saskan ar izvēlēto apdari. Interjera materiāli ir eleganti, noturīgi un ļoti viegli kopjami. Panelis tika pārstrādāts, lai pielāgotu jaunajam 7 collu skārienekrānam, kas jauno C-Elysée nodrošina ar visām jaunākajām tehnoloģijām. Mērinstrumentu panelis lepojas ar drosmīgiem, vizuāli pievilcīgiem rādītājiem, kas uzlabo braukšanas sajūtas. Bagātākās aprīkojuma versijas modeļos pieejams melnbalts panelis, kas rāda ar braukšanu saistīto informāciju.

ĒRTĪBAS, PLAŠUMS UN MODERNĀS TEHNOLOĢIJAS

Jaunais C-Elysée ir ērts, plašs auto, kas piepildīts ar zīmola zināšanām un pieredzi. Ar tā pēdējiem jauninājumiem automašīnas piekarē, ražošanas kvalitātē un tehnoloģijās, tas ir ideāls risinājums klientiem, kuri vēlas vizuāli pievilcīgu sedanu par pieņemamu cenu. Izcilā vadāmība padara C-Elysée par lielisku automašīnu jebkādos apstākļos. Par spīti tā kompaktajam izskatam, C-Elysée 506 litru ietilpīgais bagāžnieks telpas ziņā sacenšas ar automašīnām no lielākām klasēm. Citroën C-Elysée ir moderns, ietilpīgs sedans, kas ir tikpat robusts, cik elegants. Tāpat kā visi CITROËN modeļi tas apliecina zīmola vēlmi visur ieviest modernās tehnoloģijas. Jaunais C-Elysée piedāvā atpakaļskata kameru, jaunākās paaudzes radio un navigācijas tehnoloģijas, kas visas savienotas 7 collu skārienekrānā:

Citroën Connect Radio: jaunās paaudzes 7 collu skārienekrāns nodrošina ātrākas, vairāk atbilstīgākas braucēja darbības. Saskarne var tikt izmantota, lai kontrolētu šādas funkcijas: telefonu (savienojot ar Bluetooth, piekļūt telefona funkcijām un izmantot duālo zvanu), multimedijus (klausīties mūziku no viedtālruņa, izmantot Android Auto & Apple CarPlay, lai piekļūtu viedtālruņa lietotnēm ar Mirror Screen starpniecību), un audio kontrolpogas (izmantojot pogas uz stūres, lai regulētu četrus skaļruņus un AM/FM radio). Ir pieejama arī balss atpazīšanas tehnoloģija, kas ļauj braucējiem lietot telefonu un mediju funkcijas, neizmantojot rokas;
Citroën Connect Nav: ar CITROËN jauno 3D skārienekrānu, reāllaika navigācijas sistēmu, braucēji var paši kontrolēt fokusa attālumu, kamēr uzlabotās kartes nodrošina labāku navigāciju. Sistēma ietver arī Eiropas lielāko pilsētu, tūrisma objektu un reljefa attēlojumu 3D formā, kamēr bultu sistēma palīdz braucējiem izvēlēties pareizo joslu uz sarežģītiem ceļiem. Kad automašīna tuvojas sarežģītam krustojumam, parādās uznirstošs logs, kas detalizēti parāda, kā izbraucams šis krustojums.
Dažās teritorijās sistēma piedāvā arī plašu savienotu pakalpojumu klāstu:

Traffic Pack – satiksmes informācijas atjaunināšana reāllaikā un citu maršrutu izvēles ieteikumi no TomTom, vietējo laika apstākļu prognoze, autostāvvietu un DUS atrašanās vietas (ar norādītām cenām) un dažādu noderīgu vietu (kafejnīcu, viesnīcu utt.) meklētājs.

- Alert Pack – brīdinājumi par šķēršļiem (radari tiek parādīti kartē).

- Update Pack – atjauno kartes un programmatūru, izmantojot USB spraudni.

Jaunais C-Elysée ir pieejams ar plašu jaudīgu un vienkāršu motoru klāstu, kas atšķiras atkarībā no pārdošanas valsts. PureTech 82 ZS benzīna motors tiek piedāvāts ar manuālo, kamēr VTi 115 ZS ir pieejams ar manuālo vai jaunākās paaudzes 6-pakāpju EAT6 automātisko pārnesumkārbu. Automašīna ir pieejama arī ar HDi 92 ZS vai BlueHDi 100 ZS dīzeļmotoriem.

Jaunais C-Elysée tiek ražots Vigo, Spānijā, un pārdošanā nonāks 2017. gada pirmajā ceturksnī. Ķīniešu versija, ražota Vuhanā, kas arī būs ar līdzīgiem uzlabojumiem, paredzēts izlaist 2017. gada pirmajā ceturksnī.

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 5

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti