“Nissan Futures” pasākums atgriežas, galveno uzmanību pievēršot autonomajai braukšanai

 

Foto: Publicitātes attēls

Nissan Newsroom Latvia | 2.decembris 2016 10:07

Šodien Nissan rīko otro “Nissan Futures” pasākumu, galveno uzmanību vēršot uz automobiļu autonomās vadības tehnoloģijām, mākslīgo intelektu un automobiļu savienojamības tehnoloģiju nākotni.

Papildus nozīmīgiem jaunumiem par elektrisko automobiļu akumulatoru tehnoloģijām, Nissan pasākumā paziņo arī par Inteliģentās mobilitātes stratēģiju, publiskojot savus plānus saistībā ar Inteliģentās jaudas, Inteliģentās braukšanas un Inteliģentās integrācijas nākotni.

Tiecoties uz mērķi – nulle izmešu un nulle bojāgājušo uz ceļiem, Nissan Inteliģentā mobilitāte ir uzņēmuma produktu un tehnoloģiju stūrakmens, ievērojami ietekmējot svarīgus uzņēmuma lēmumus saistībā ar to, kā automobiļi tiek darbināti, vadīti un integrēti sabiedrībā. “Nissan Futures” risina šos tematus, nodrošinot platformu, kurā ir pieejami viedokļi un zināšanas debatēm par mobilitātes nākotni.

Ar vairākiem paziņojumiem, iedvesmojošām runām un demonstrācijām šodien notiekošais “Nissan Futures” pasākums pulcē nozares līderus, medijus, partnerus un valdības pārstāvjus diskusijas stimulējošās sesijās, kas veidotas, lai iedvesmotu Inteliģentās mobilitātes revolūciju.

Šajā pasākumā Nissan nāk klajā ar vairākiem revolucionāriem paziņojumiem, kuri saistīti ar automobiļu autonomo vadību un nākamās paaudzes akumulatoru tehnoloģijām. Šie paziņojumi ietver:

Viena no visaptverošākajiem pētījumiem Eiropā par autonomās braukšanas ekonomisko un sociālo ietekmi prezentēšana. “Ceļa atbrīvošana – autonomās vadības automobiļu nākotnes veidošana Eiropā” ir neatkarīgs pārskats, ko apkopojusi neatkarīga “Policy Network” darba grupa Eiropā un kurā analizētas sociālās un ekonomiskās iespējas, ko piedāvā automobiļu autonomās vadības tehnoloģijas. Šo pārskatu papildina plaša, Eiropas mēroga patērētāju aptauja, kas atklāj cilvēku viedokļus par autonomās braukšanas priekšrocībām un ieguvumiem. “Nissan sociālais indekss – patērētāju attieksme pret autonomo braukšanu” aptaujā piedalījās 6000 respondentu sešās Eiropas valstīs.

Nissan un “Eaton” “xStorage HOME” mājsaimniecību enerģijas uzglabāšanas risinājuma paplašināšana ar sešiem produktiem. “xStorage HOME” risinājums, ar kuru pirmo reizi iepazīstinājām šī gada maijā, ļaus patērētājiem vairāk kontrolēt enerģijas lietojumu savās mājās. Par to tiek paziņots, uzsākot “xStorage HOME” iepriekšēju pasūtīšanu Apvienotajā Karalistē, Norvēģijā un Vācijā.
Nissan un “Eaton” enerģijas uzglabāšanas risinājuma komerciālām vajadzībām – “xStorage BUILDING” laišana klajā, kas sadarbībā ar “The Mobility House” desmit gadu ilga darījuma ietvaros nodrošinās energoapgādi slavenajam “Amsterdam ArenA” stadionam. Izmantojot 280 Nissan LEAF akumulatoru komplektu ekvivalentu, šī enerģijas uzglabāšanas sistēma nodrošinās rezerves energoapgādi stadionam, kurā ir 55 000 sēdvietu, lielu pasākumu laikā.

Pols Vilkokss (Paul Willcox), Nissan Europe priekšsēdētājs, saka: “Tiem, kuri būs pietiekami drosmīgi, nebaidoties no mazām neveiksmēm savā ceļā un ieviešot nākotnes tehnoloģijas, nākotnē būs ļoti daudz iespēju. Mēs vēlamies izmantot savu 100 gadu laikā uzkrāto degsmi un zināšanas automobiļu biznesā, lai padarītu mūsu visu dzīvi “tīrāku”, drošāku un ilgtspējīgāku. Mūsu Inteliģentās integrācijas stratēģija attīstās, Inteliģentās braukšanas stratēģija tiek ieviesta, un mūsu Inteliģentās jaudas plāni ir lielāki un drosmīgāki kā jebkad iepriekš. Mēs šodien ar prieku dalāmies šajos jaunumos ar pasauli, jo esam pārliecināti, ka tie palīdzēs radīt sociālu revolūciju Inteliģentās mobilitātes pakalpojumos un enerģijas pārvaldībā.”

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Unikālais 48 cilindru motocikls pārdots par 107 000 eiro

Noslēgusies Bonhams izsole, kurā tika pārdots pasaulē vienīgais 48 cilindru motocikls. Lasīt vairāk

 

Kā izskatījās iepriekšējie visu paaudžu Dacia Duster... un tagad jaunais trešās paaudzes modelis (+ VIDEO)

iAuto.lv iepazīst jaunās paaudzes Dacia Duster, pie viena parādot visas Duster modeļu paaudzes evolūciju vairāk nekā desmit gadu garumā. Lasīt vairāk

 

Līdz 1400 eiro - deputāti spriedīs par sodu pastiprināšanu ceļu satiksmē 22

Saeimas Juridiskajā komisijā šodien plānots spriest par sodu pastiprināšanu par pārkāpumiem ceļu satiksmes jomā. Lasīt vairāk

 

Japāņu Bavārija. Pirmais ieskats Mazda CX-80 salonā (+VIDEO)

Vai atminaties, kad pēdējo reizi sastapāties ar pa īstam lielu Mazda markas automašīnu? Līdz šim lielākais japāņu ražotāja modelis Eiropā saucas CX-80, un TV Autoziņām radās unikāla iespēja iepazīties ar septiņvietīgo krosoveru Mazda R&D centrā Vācijā. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti