Bentley izstrādājis divus īpašos modeļus Krievijas tirgum (+ foto) 6

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 9.decembris 2016 6:20

Britu luksusa automobiļu ražotājs Bentley kopā ar tūninga kompāniju Mulliner izveidojis kupejas Continental GT un sedana Flying Spur W12 versijas, kas paredzētas Krievijas tirgum.

Kupeja Kobra Edition II, kas izveidota uz Bentley Continental GT V8 S bāzes, tiks piedāvāta divās krāsu versijās: Onyx – ar melnas metāliskas krāsas virsbūvi un Granite – ar pelēkmelnas metāliskas krāsas virsbūvi. Abos gadījumos virsbūves apakšējo malu grezno sarkanas krāsas sliekšņu uzlikas, bet salonu – dekoratīvie panei no sarkana pulēta alumīnija un sēdekļi ar sarkanas ādas izšuvumu, kas atgādina kobras “kapuci”.

Savukārt sedans Bentley Flying Spur W12 pieejams trīs krāsu kombinācijās: sudraba ar tumši pelēku (Moonbeam over Tungsten), ceriņkrāsa ar tumši violetu (Pale Velvet over Black Velvet) un safīra ar tumši zilu (Pale Sapphire over Black Sapphire).

Novembra beigās Bentley jau pieteica divas kupejas un kabrioleta Continental GT īpašās versijas, kas paredzētas Krievijas tirgum.

Par Silverfox un Magenta Edition nosauktajā sērijā ir tikai septiņi eksemplāri: trīs Continental GT V8 S kupejas Silverfox versijā, trīs Continental GT V8 kupejas un viens kabriolets versijā Magenta. 

 
Visi komentāri
 
cirks 9.decembris 2016 9:11
6 1 Atbildēt

Čekistu limuzīni. Izskatās, ka būs trāpīts desmitniekā, īpaši ar tām sarkanajām līnijām.

Šķiet pavrdzinātās un apmuļķotās krievu tautas pacietības mērs nav izsmeļams!

Experc 9.decembris 2016 11:59
8 0 Atbildēt

izskatās jau labi. Man patīk divkrāsu auto. Krieviem jau nav stila un gaumes izjūta, varēja netērēties. Uzlīmēt uz kapota ļeņina vai putina ģīmetni un auto izķertu, bet tādus tiešām, jātaisa divus.

9.decembris 2016 13:08
1 0 Atbildēt

duņkām patīk ja ir uzraksts "Kiska"

Vaņa 9.decembris 2016 12:30
4 0 Atbildēt

nu kupeja jau bišk tā kā Pobedu arī atgādina - ja skatās no aizmugures:)

LMT 9.decembris 2016 12:41
0 1 Atbildēt

Sarkanu aluminiju jau tikai krievam var iebaro!

Conqueror 10.decembris 2016 5:41
0 0 Atbildēt

khe - pobeda - te jau pat zirgam jāsmejas

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti