"BMW X3" jaunā paaudze debitēs 2017.gada augustā

 

Foto: ekrānšāviņš

iAuto | 21.decembris 2016 7:14

"BMW Blog" interneta vietne ziņo, ka krosovera "X3" jaunās paaudzes modelis tiks parādīts 2017.gada augustā, bet oficiālā pirmizrāde notiks Frankfurtes autoizstādē mēnesi vēlāk.

Jaunās paaudzes "X3" kļūs par bavāriešu pirmo krosoveru, kas tiks radīts uz jaunās modulārās aizmugures piedziņas platformas. Šis tehniskais risinājums ļaus ne tikai samazināt konstrukcijas svaru par 100 kg, bet arī uzlabot redzamību, izbrīvēt vairāk vietas salonā un modernizēt stūres iekārtas darbību.

Dzinēju klāstam pievienosies jauni divlitru turbo četrcilindru dīzeļi, kā arī rindas sešcilindru benzīna un dīzeļa agregāti. Jaudīgās versijas "X3 M40i" un "X3 M" komplektēs ar trīs litru twin-turbo sešcilindru motoriem no "M3" un "M4". Pirmajā variantā motora jauda būs 360, otrā – 422 Zs.  

Pircēju izvēlei tiek gatavota arī "X3" hibrīdversija ar bateriju uzlādes funkciju no mājas elektrotīkla. Sistēma apvienos benzīna četru cilindru motoru ar 245 ZS un 95 Zs elektromotoru. Tikai ar elektrību "X3" hibrīds varēs nobraukt aptuveni 50 km.

Bet 2019.gada beigās vai 2020.gada sākumā klajā tiks laista "X3" elektriskā modifikācija, kas pievienosies bavāriešu videi draudzīgo modeļu saimei, ko apvieno apakšzīmols ar indeksu „i”, kļūstot par šīs savienības ceturto sērijveida modeli. 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

200 000 eiro: Mercedes parāda elektrisko G-klasi (+ FOTO)

Mercedes – Benz pastāsta par G-580 EQ, elektrisko apvidnieku, kas iepazīšanās versijā Edition One maksās aptuveni 200 000 eiro. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 15

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 2

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 3

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti