"Mercedes" mazākais krosovers piedzīvo modernizāciju (+ foto)

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 9.janvāris 2017 13:55

Pašlaik notiekošajā Detroitas autoizstādē "Mercedes-Benz" prezentē sava mazākā krosovera "GLA" modernizēto modeli.

Modernizācijas procesā "GLA" ticis pie nedaudz pārveidotiem lukturiem, radiatora režģa un bamperiem, bet biksenona apgaismes tehniku priekšējos starmešos nomainījušas diodes. Arī aizmugurē tagad tiek montēti gaismas diožu lukturi, kas var darboties vairākos intensitātes līmeņos. Veiktās pārmaiņas ne vien uzlabojušas krosovera ārējo izskatu, bet atstājušas pozitīvu iespaidu uz aerodinamikas koeficientu, kas no 0,29 izmainījies uz 0,28.

"Mercedes" mazākajam krosoveram sagatavoti trīs piekares varianti: standarta, pazeminātā un paaugstinātā, kas apveltīta ar 30 mm augstāku klīrensu nekā standarta versijai.

Pircējam pieejamo opciju sarakstā varēs atrast 360 grādu apkārtnes uzraudzības sistēmu, ar ādu apvilktus sēdekļus, bagāžnieka komforta atvēršanas funkciju (pašūpojot kāju zem aizmugures bampera), automātiskās bremzēšanas sistēmu.

Motoru piedāvājums papildināts ar jaunu benzīna dzinēju, kas attīsta 184 Zs un paredzēts modifikācijai GLA220 4Matic ar pieslēdzamo pilnpiedziņu. Citu izmaiņu motoru paletē nav un "Mercedes" mazākajam krosoveram joprojām būs pieejams plašs dzinēju klāsts, sākot ar 109 Zs versijā GLA 180d un beidzot ar 381 Zs jaudīgajā "Mercedes-AMG" GLA 45 4Matic. Tikpat atšķirīgs ir arī cenu diapazons – sākot ar 28 941 eiro par GLA 180 un beidzot ar 56 852 eiro par visjaudīgāko modeli.

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 18

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

Šajā pavasarī 11 Latvijas pilsētās atgriežas vides akcija "Dod riepām otru dzīvi" 7

Ar pavasara un siltā laika tuvošanos tiek aktualizēti auto īpašnieku jautājumi – kur likt vecās riepas un kas ir videi draudzīgākais veids, kā tās utilizēt? Lasīt vairāk

 

“Eurofighter” iznīcinātāji bāzējas Latvijā (+ VIDEO) 3

Pieci Vācijas “Eirofighter” iznīcinātāji, katrs 100 miljonu eiro vērtībā, un vairāki simti karavīru NATO Baltijas gaisa telpas patrulēšanas misijā līdz šā gada nogalei bāzēsies Latvijas gaisa spēku bāzē Lielvārdē. Lasīt vairāk

 

Jaunā Škoda Octavia stājas uz konveijera

Pagājušajā nedēļā Čehijā tika uzsākta modernizētās Škoda Octavia ražošanu. Modelis būs pieejams ar plašu dzinēju klāstu, ieskaitot elektrificētās mild-hybrid versijas. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti