Septiņvietīgais "Tiguan" debitējis oficiāli, cena – no 30 000 eiro uz augšu (+ foto)

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 10.janvāris 2017 6:44

"Volkswagen Tiguan" septiņvietīgais modelis, kas Ziemeļamerikas tirgū nomainīs parasto "Tiguan" un būs pazīstams ar tādu pašu nosaukumu, aizvadījis oficiālo pirmizrādi pašlaik notiekošajā Detroitas autoizstādē.

Septiņvietīgais "Tiguan", ko Eiropā piedāvās kā "Tiguan Allspace", ir 4704 mm garš, bet riteņu bāze tam pastiepta par 21,5 cm garāka nekā standarta versijai. Tas nācis par labu aizmugures pasažieru komfortam, kas varēs justies brīvāk savos sēdekļos. Automašīnai aprīkota ar pārbīdāmiem aizmugures sēdekļiem, aiz kuraiem var iebūvēt trešo sēdekļu rindu, ja pircējs izšķiras par papildu investīcijām.

 Vēl viens ieguvums ir par 115 litriem lielāks bagāžas nodalījums, kas tagad sasniedz 730 – 1770 litrus.

Ziemeļamerikā "Tiguan" būs pieejamas vienīgi kombinācijā ar 186 Zs TSI benzīna motoru un automātisko pārnesumkārbu, bet Eiropas versija "Allspace" – ar trim benzīna un dīzeļa dzinējiem, kas pārklāj jaudas diapazonu no 150 līdz 240 Zs. Vienīgi 150 Zs versija  tiks izlaista ar priekšējo riteņu piedziņu un iespēju aprīkot to ar pilnpiedziņu par piemaksu, savukārt visi pārējie motoru varianti jau sērijveidā kombinēti ar "4Motion" pilnpiedziņu un "Active Control" sistēmu. Versijas ar vājākajiem motoriem no rūpnīcas piegādās ar manuālo pārnesumkārbu komplektā, bet stiprākie motori būs apvienojumā ar automatizēto DSG divsajūgu kārbu.

Attiecībā uz palīgsistēmām un multimedijiem pārsteigumu nav – visas versijas ar navigāciju jau sērijveidā komplektētas ar "Guide&Inform" un "Security&Service" tiešsaistes palīdzības dienestu, bet "Connect" aplikācija tikai par piemaksu.

"Allspace" pieejamo ekstru sarakstā būs arī "City" ārkārtas bremzēšanas sistēma ar gājēju atpazīšanas funkciju, joslas uzturēšanas palīgsistēma, automātiskā distances uzturēšanas sistēma ACC un sastrēgumu asistents.

"Volkswagen Tiguan Allspace" Eiropas tirgū gaidāms 2017.gada vasarā, vācu mediji prognozē, ka automašīnas cena sāksies no atzīmes 30 000 eiro.

 

 

 
Komentāri
 
Nav pievienots neviens komentārs.
Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

"Zaļais" vēl negarantē, ka viss būs labi (+ VIDEO) 13

Video autors iebrauc krustojumā pie luksofora zaļā signāla un saduras ar Volvo, kura vadītājs aizšķērso ceļu, griežoties pa kreisi. Lasīt vairāk

 

Sestdien, 27.aprīlī, Rīgā ar motociklu parādi atklās motosezonu. 2

27.aprīlī pie t/c „Mols” Krasta iela 46. sākot no plkst. 10.00 pulcēsies ap Latvijas motobraucēji, lai kopīgi atklātu ikgadējo motosezonu. Pulcēšanās laiks no plkst. 10.00-12.59. Lasīt vairāk

 

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 16

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

X stundai nav gatavi: Aizsardzības industrijas pārstāvji pārmet valstij nepietiekamo finansējumu inovācijām un pasūtījumu trūkumu 4

Aizsardzības industrijas pārstāvji šodien Saeimas Inovācijas ekosistēmas attīstības apakškomisijas sēdē pauda kritisku nostāju par nepietiekamo valsts finansējumu jomas inovācijām, atbilstošu pasūtījumu trūkumu un birokrātiskiem novecojuša normatīvā regulējuma radītajiem šķēršļiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti