Detroitā atklāj "Toyota Camry" jauno paaudzi (+ foto) 2

 

Foto: Ekrānšāviņš no autonews.ru

iAuto | 11.janvāris 2017 6:45

Pašlaik notiekošajā Detroitas autoizstādē Toyota iepazīstinājusi ar jaunās paaudzes "Camry" sedanu. ASV tirgū tā pārdošana sāksies šā gada vasaras beigās.

Jaunajā paaudzē "Toyota Camry" garums sasniedz 4859 mm, bet riteņu bāze – 2820 mm. Pircēji varēs izvēlēties versiju ar 2,5 litru četrcilindru benzīna motoru vai jaudīgāko 3,5 litru sešcilindru agregātu, kas abos gadījumos būs komplektēti ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu. Savukārt vairāk par apkārtējās vides tīrību uztrauktajiem klientiem piedāvās "Camry" hibrīdversiju, kurā apvienots benzīna dzinējs un elektromotors.

Ražotājs neatklāj tās tehniskos raksturlielumus, vien no norāda, ka starp līdzīgiem "Camry" hibrīds būs līderis degvielas ekonomijas jomā.

"Toyota Camry" būs pieejama četrās aprīkojuma komplektācijās: : LE, XLE, SE, un SXE, bet sportiskāka veidola cienītāji varēs pasūtīt "Sport" paketi ar 19 collu riteņiem, agresīvāka izskata bamperiem, aizmugures spoileri un difuzoru.

Vadītājam palīdzēs adaptīvā kruīzkontrole, joslas uzturēšanas palīgs, sistēma, kas brīdina par iespējamo sadursmi, automātiskā bremzēšanas sistēma ar gājēju atpazīšanas funkciju.

"Toyota Camry" ir ražotājam ļoti svarīgs modelis, ieņemot otro vietu šajā hierarhijā tūdaļ aiz līdera "Corolla". Tas ir labi pieprasīts ASV un arī Krievijā, kur tā cena ir 1 407 000 - 2 009 000 rubļu (EUR 22 910 - 32 710) robežās. 

 
Visi komentāri
 
experc 11.janvāris 2017 19:54
2 1 Atbildēt

Detroitā toyota vienus šausmoņus atveda. Ja redzi neskaistu auto Detroitā, tad tā ir toyota.

Toy 12.janvāris 2017 7:28
1 0 Atbildēt

neko darīt, tāds ir Toyota izvēlētais dizaina virziens - duguns paliek arvien krunkaināks

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 29

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: 1000 ZS un 2 sek. līdz 100. Porsche Taycan.(+VIDEO) 2

Lai gan uzlabotais Porsche Taycan ārēji izskatās ļoti līdzīgs oriģinālajam, tas uzlabots pilnīgi visos parametros, un, kas svarīgi, visās modeļu versijās, ieskaitot paaugstināto Cross Turismo. Ar atjaunināto Taycan TV Autoziņas iepazinās testa braucienā Spānijā, tostarp arī Monteblanko ātrumaplī. Lasīt vairāk

 

Bankrota ēnā - Fisker izziņo milzīgas atlaides; klienti dusmīgi 20

Bankrota priekšā nonākušais ASV elektroautomobiļu ražotājs Fisker paziņojis par iespaidīgām atlaidēm savai produkcijai, kas dažos gadījumos sasniedz 24 000 dolāru. Lasīt vairāk

 

Policija un mediķi informēs par bezatbildīgai elektroskrejriteņu vadīšanai veltītu kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā" 17

Valsts policija un mediķi trešdien plkst.11 informēs par kampaņu "Ātrākais, kā nonākt slimnīcā", aģentūru LETA informēja policija. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti