"Honda Odissey" minivans maina paaudzi 3

 

Foto: Ekrānšāviņš no autonews.ru

iAuto | 12.janvāris 2017 14:59

Pašlaik notiekošajā Detroitas autoizstādē Japānas autobūves kompānija "Honda" demonstrē septiņvietīgā minivena "Odissey" jaunās paaudzes modeli.

Savā piektajā paaudzē "Honda Odissey" dodas ar pārveidotu dizainu, ko raksturo jaunas formas starmeši un radiatora režģis. Tagad minivenam pieejami LED galvenie lukturi, bet aizmugurē diožu gaismas iebūvētas jau no rūpnīcas.

Salona iekārtojumam izmantoti kvalitatīvāki materiāli, uzstādīti jauni ar ādu pārvilkti sēdekļi, multimediju sistēma ar 7 collu ekrānu, "Apple CarPlay" un "Android Auto" atbalstu.

Vadītāja komunikāciju ar pasažieriem atvieglos "CabinWatch" un "CabinTalk" sistēmas, kas ļauj sazināties ar otrās un trešās rindas pasažieriem, izmantojot automašīnas audio sistēmas skaļruņus un 8 collu skārienjutīgu audio sistēmas ekrānu, kas iemontēts griestos. Savukārt "Magic Slide" sēdekļu konfigurācijas sistēma palīdzēs viegli un ērti pārveidot salonu kravas vai pasažieru pārvadāšanai.

ASV tirgū "Odissey" kļūs pieejams 2017.gada pavasarī. Automašīna komplektēta ar 3,5 litru sešcilindru benzīna motoru, kas attīsta 280 Zs jaudu un var strādāt apvienojumā ar deviņu vai 10 pakāpju automātisko pārnesumkārbu. 

 
3 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
voyager 12.janvāris 2017 18:07
7 0 Atbildēt

Jau padomāju, ka Chrysler grand voyager ( Chrysler pacifica 2016) uzradies konkurents. Bet nē - sēdekļi grīdā nenolokās. Tātad, konkurents šaranam.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti