Korejiešu universāla jaunā paaudze vēl ietilpīgāka par "Škoda Octavia" (+ foto) 13

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 22.februāris 2017 11:18

"Hyundai i30" jaunās paaudzes universāls izrādījies vēl ietilpīgāks par sava segmenta līderi – čehu "Škoda Octavia" universālu.

Ražotāja dati liecina, ka "Hyundai i30" bagāžas nodalījuma tilpums ir 602 litri, ka sir par 14 litriem vairāk nekā "Škoda Octavia". Tiesa, čehi atspēlējas tad, kad tiek nolaistas aizmugures sēdekļa atzveltnes – šādā gadījumā i30 ietilpība ir 1650 litri, ka sir par 68 litriem mazāk nekā Octavia.

"Hyundai" universāla garums/platums un augstums ir attiecīgi 4585/1795 un 1465 mm, bet riteņu bāze – 2650 mm. tādejādi universāls izrādījies par 245 mm garāks un 10 mm augstāks nekā i30 hečbeka jaunākās paaudzes modelis. Platums un riteņu bāze abiem modeļiem vienāda.

Motoru klāstā būs divi benzīna un viens dīzeļa agregāts. Pirmos pārstāv divi turbo motori ar 1,0 un 1,4 litru tilpumu un 120 un 140 Zs jaudu, savukārt vienīgajam dīzeļdzinējam ir 1,6 litru darba tilpums un 110 Zs jauda.

Universālam būs pieejama multimediju sistēma ar 8 collu ekrānu, navigāciju un Apple CarPlay/Android Auto atbalstu, atpakaļskata kamera, diožu lukturi, automātiskās tālās gaismas, adaptīvā kruīzkontrole, aklās zonas kontrole, vadītāja noguruma kontrole.

"Hyundai i30" universāla pirmizrāde plānota marta sākumā, kad durvis vērs šā gada Ženēvas Starptautiskā autoizstāde.

 

 

 

 
13 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
es 22.februāris 2017 12:01
3 4 Atbildēt

Bet nu neglīts gan šausmīgi

es 22.februāris 2017 12:01
2 2 Atbildēt

Šiem auto ietilpība ir svarīga ar nenolaistiem sēdekļiem. Ja sāk rēķināt ar nolaistiem sēdekļiem, tad var nonākt arī līdz izskrūvēšanai utt.

Piem sporta ekipējumu ir svarīgi turēt ar nenolaistiem sēdekļiem - gan auto funkcionalitātes, gan drošības apsvērumu dēļ( aizmugurē zem vāka iepakots arī gana dārgs sporta ekipējums ir zagļu neiekārojams, jo neredzams).

Attiecīgi šajā sadaļā Hyndai viennozīmīgi ir uzvarētājs

12.04 22.februāris 2017 12:03
2 0 Atbildēt

Tev taisnība - vācu pircējam (kā mēs zinām, Hyundai tēmē vispirms uz turieni) tas patiešām ir viens no svarīgākajiem faktoriem izvēloties automobili

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 7

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti