Jaunā "Volkswagen Touareg" „spiegu” attēli jau internetā 6

 

Foto: Ekrānšāviņš no autonews.ru

iAuto | 22.marts 2017 14:35

Pateicoties auto jaunumu medniekiem, kam izdevies noķert jaunās paaudzes "Volkswagen Touareg" apvidus auto izmēģinājuma braucienā, jaunā modeļa attēli drīz vien nonākuši mediju telpā.

Bildīte ir tikai viena, taču ar to pietiek, lai varētu secināt, ka dizaineri centušies izveidot citiem jaunajiem "Volkswagen" modeļiem raksturīgu tēlu, ko uzsver plata hromēta radiatora reste, kas savieno nedaudz slīpi novietotos taisnstūra formas priekšējos lukturus.

Jau agrāk bija zināms, ka jaunais "Touareg" tiek veidots par pamatu ņemot  konceptu "T-Prime Concept GTE", kas tika nodemonstrēts 2015.gada Pekinas motoršovā. Jaunais modelis dalīs platformu ar "Porsche Cayenne" un "Lamborghini Urus", bet tirgū par tā galvenajiem konkurentiem kļūs "BMW X5" un "Volvo XC90".

Trešajā paaudzē "Touareg" pieaudzis izmēros, kļuvis vieglāks un būs pieejams arī septiņvietīgā versijā ar trešo sēdekļu rindu. Motoru piedāvājumā dīzeļa un benzīna motori, kā arī hibrīda modifikācija, kas tiek pievienosies vēlāk.

"Volkswagen" sola apgādāt savu krosoveru līnijas flagmani ar jaunākajām drošības sistēmām un multimediju iekārtām, kā arī uzsver, ka visas apvidnieka versijas būs komplektētas ar pilnpiedziņu.

Jaunā "Volkswagen Touareg" oficiālā debija paredzēta Frankfurtes autoizstādē septembrī. 

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 22.marts 2017 15:58
4 1 Atbildēt

nu i duraki.

Būtu aizbraukuši uz Pekinas autošovu ( 2016) un aplūkojuši dzīvajā. Nevajadzētu spiegot.

assets.nydailynews.com/polopoly_fs/1...oncept-gte.jpg

viencexperc 22.marts 2017 19:12
3 1 Atbildēt

Zelta vārdi.

Vajag mums savu auto portālu atvērt.

:D

ezis71 22.marts 2017 17:23
2 1 Atbildēt

Vai nu Krievzemes video vai viss par VW jeb premium autiņi,neko citu šinī portālā nespēj pasniegt tautai.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Palika 18 kilometri: 3 miljonus vērts Ferrari F40 piedzīvo avāriju Vācijā 7

Automašīna bija ceļā uz automobiļu izstāžu un pārdošanas kompleksu Motorworld Bublingenē, netālu no Štutgartes. Līdz mērķim bija atlikuši 18 kilometri. Lasīt vairāk

 

Kurš izraisīja bīstamu situāciju? (+ VIDEO) 34

Abu vadītāju domas par to, kurš izraisīja bīstamu situāciju, dalās. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti