Jauno "Ford Fiesta" Eiropā jau var pasūtīt (+ foto) 5

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 24.marts 2017 14:07

"Ford "atklājis pieteikšanos jaunās paaudzes mazauto "Fiesta" iegādei. Vācijas tirgū Ķelnē ražotais hečbeks maksās, sākot no 12 950 eiro.

Savā astotajā paaudzē "Fiesta" tiks piedāvāta pavisam astoņās komplektācijās. Sākumā tās būs trīs populārākās: "Trend", "Cool&Connect" un "Titanium". Rudenī tām pievienosies sportiskā "ST-Line" un luksusa "Vignale", bet 2018.gada pavasarī sekos krosovera modifikācija "Active" un īpaši sportiskā komplektācija "ST".

"Ford Fiesta Trend" būs aprīkota ar 70 Zs benzīna motoru. Rūpnīcas komplektā būs elektriski paceļami logi priekšējām durvīm, centrālā atlēga ar tālvadību, distances bagāžas nodalījuma atslēgšana, "My-Key" atslēgu sistēma ar individuāli ieprogrammējamu otro atslēgu, kruīzkontrole, elektriski regulējami un apsildāmi spoguļi ar integrētiem virzienrādītājiem. Aprīkojumu papildina seši gaisa drošības spilveni, ESP stabilitātes programma ar kalnā uzbraukšanas palīgsistēmu, joslas pārkāpšanas brīdinājums.

Nākamā komplektācija "Cool&Connect", kas kombinācijā ar 1,1 litru trīscilindru benzīna dzinēju maksās vismaz 14 900 eiro, papildu jau nosauktajam pievieno manuālo klimatkontroles sistēmu, ar balsi vadāmu "Ford Sync 3" multimediju sistēmu komplektā ar "Bluetooth" un 6,5 collu skārienjutīgu ekrānu, elektriski nolokāmus sānu spoguļus, kam ir apkārtnes izgaismošanas funkcija, parkošanās sensorus aizmugurē, kā arī miglas lukturus ar līkumu izgaismošanas funkciju.

Topversija "Titanium", ko iepriekšējā paaudzē izvēlējās gandrīz 50 procenti "Fiesta" pircēju, būs aprīkota ar 16 collu riteņu diskiem 10 spieķu dizainā, sporta sēdekļiem priekšā, LED dienasgaitas lukturiem un LED aizmugures lukturiem, ādas apdares sporta stūri un ātrumpārslēgu, manuālo klimata iekārtu, ar balsi vadāmu Ford Sync 3 multimediju sistēmu, miglas lukturiem ar līkumu izgaismošanas funkciju.  

"Titanium" komplektācija (vismaz EUR 17 050) pieejama ar 85 Zs jaudīgu 1,1 litru trīscilindru benzīna motoru, 125 Zs jaudīgu 1,0 litru "Ecoboost" turbo motoru vai 1,5 litru turbo dīzeli, kas attīsta 120 Zs. 

 
5 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 24.marts 2017 15:10
3 1 Atbildēt

Nabagu eiropiešiem fords asociējas ar ka, fiesta, s max un citiem sūdiem, man ar - ford taurus, mustang, flex un F sēriju, expedition un explorer.

Bumis 24.marts 2017 15:24
3 3 Atbildēt

Vispar jau ford labu laiku ieliek VAG grupai un ir lidzas audi, tikai pedejais parspileti dargs

felix65 24.marts 2017 19:17
2 0 Atbildēt

Iekšā vietas tik pat maz?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti