Ar Lemānas 24 stundu sacīkšu leģendas Toma Kristensena dalību atklāj jaunuzceltu Audi salonu Kauņā (+ foto) 2

 
Audi Marketing | 26.aprīlis 2017 11:50

Ņemot vērā Audi stabilo izaugsmi un nākotnes attīstības plānus Latvijā un Lietuvā, šonedēļ Kauņā durvis vēra jauns Audi salons.

Līdztekus Moller Auto Rīga, kas ir vienīgais Audi Sport dīleris Latvijā, arī Kauņas salons ir kļuvis par vienīgo Audi Sport dīleri Lietuvā. Atklāt Audi salonu Kauņā un dalīties Audi Sport pieredzē ieradās Lemānas 24 stundu sacīkšu leģenda, deviņkārtējs čempions dāņu braucējs Toms Kristensens.

Jaunajā Audi salonā Kauņā vienlaikus tiks izvietoti 12 zīmola modeļi, tostarp Audi Sport flagmanis R8 V10 plus, kā arī Audi S un RS sērijas modeļi. Salonā starp piedāvātajiem automobiļiem dažādās krāsās un aprīkojumā būs pieejami arī īpaši pieprasītie modeļi – Audi A6, Audi Q5 un Audi Q7. Šie trīs modeļi pērn kļuva par pārdotākajiem Audi auto gan Lietuvā, gan arī Latvijā. Kauņas salonā tiks izvietots arī jaunais Audi Q2 un aktuālais Audi Q3 modelis.

“2016. gadā Latvijā un Lietuvā sasniedzām visaugstākos rezultātus peckrīzes periodā. Arī turpmākos gadus mūsu mērķis ir stabila izaugsme. Ir prieks, ka nu arī Lietuvā ir Audi Sport dīleris. Protams, ne visi jaunuzbuvētā Kauņas salona apmeklētāji izvēlēsies iegādāties Audi R8, taču tas palīdzēs ikvienam sajust to kvalitāti, spēku un jaudu, kas piemīt visiem Audi Sport modeļiem. Esam priecīgi, ka Audi salons Kauņā ierindojas starp 260 Eiropas saloniem, kas atbilst augstajiem zīmola standartiem, un ir tiesīgs pārstāvēt arī Audi R8. Samērā nelielajam Baltijas tirgum tas ir būtisks solis uz priekšu un apliecinājums, ka ejam pareizajā virzienā,” stāsta Audi zīmola vadītāja Latvijā un Lietuvā Ilze Grase-Ķibilde.

Audi salons Kauņā atbilst augstajām Audi Sport prasībām un ir aprīkots saskaņā ar visām tehnoloģiskajām prasībām. Īpašs lepnums ir Jauno auto nodošanas zona un tās īpašais apgaismojums, kas pielāgojams dažādām auto krāsām, īpaši izceļot konkrētā auto līnijas.

Īpaši uz atklāšanas ceremoniju ieradās Audi Sport vēstnesis un autosporta leģenda Toms Kristensens un viņš nešaubās par jaunā Audi salona panākumiem. Sportists savas karjeras laikā ir uzvarējis deviņās Lemānas 24 stundu sacīkstēs, turklāt sešās pēc kārtas un Audi Sport uztver kā ģimeni, kas sastāv no izciliem profesionāļiem, stiprām vērtībām un rūpīgu pieeju ikvienai detaļai: “Kopš sāku sadarboties ar Audi Sport esmu atradis savu ģimeni – man ir ļoti tuvas kompānijas vērtības un tās pieeja itin visam – sākot no darbinieku politikas un pieejas sportistiem, līdz pat katrai auto detaļai un tehnoloģijām. Jāsaprot, ka visu panākumu pamatā ir cilvēki un pēc 16 Lemānas sacīkstēm, esmu pārliecināts, ka Audi Sport ir visprofesionālākā komanda, kas vienmēr tiecas pēc izcila rezultāta. Šodien Audi salons Kauņā un tā izcilais kolektīvs tikai apstiprina manu pārliecību,” stāsta Toms Kristensens.

Jaunā salona kompleksā ir integrētas modernas servisa telpas, kur darbavietas ir izveidotas un aprīkotas atbilstoši visaugstākajiem Audi standartiem: astoņi darba lifti un vieta tiešai automobiļa pieņemšanai ar bremžu un piekares pārbaudi, kā arī datorizēti riteņu savirzes stendi. Ir uzstādīta moderna eļļas atjaunošanas sistēma un ir atsevišķa telpa dzinēja un pārnesumkārbas remontam. Audi Centra Kauņā pārdošanas vadītājs un vairākkārtējs Lietuvas rallija čempions Vitauts Švedas stāsta, ka viņa komanda Audi servisa kvalifikācijas pasaules čempionātā divas reizes ir ieguvusi otro vietu, un no šī brīža ar tai pieejamo augstākā līmeņa aprīkojumu varēs sniegt klientiem vēl augstākas kvalitātes apkalpošanu.

Tai pat laikā jaunais Audi salons ir kļuvis par akreditētu “Audi Approved:plus” pārstāvi, iegūstot tiesības tirgot lietotus automobiļus ar mazu nobraukumu, rūpīgi pārbaudītu tehnisko stāvokli, līdz pieciem gadiem pagarinātu ražotāja garantiju, pakalpojumiem ceļā vai iespēju nomainīt lietoto automobili pret jaunu Audi. Šeit būs pieejama liela lietotu automobiļu izvēle no Audi rūpnīcas Vācijā, kur ikviens varēs atrast savām individuālajām vajadzībām piemērotu spēkratu neatkarīgi no tā, vai tas ir mazs pilsētas auto vai jaudīgs RS klases automobilis, aprīkots ar augstākajām tehnoloģijām.

 
2 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Bils 27.aprīlis 2017 0:28
2 0 Atbildēt

Neviena vārda par Švedas, lai gan redzams vismaz 3 bildēs.

Un Reinis Nitišs arī tur bija...

viencexperc 26.aprīlis 2017 14:21
2 2 Atbildēt

Tikai nabadzīgo valstu lauksaimnieki un strādnieki sapņo par šādām prēmium škodām.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 13

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti