Krištianu Ronaldo 5 stundas darbā un Bugatti Veyron tavs! (+ foto) 6

 

Krištianu Ronaldu pie sava Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Foto: Ekrānšāviņš no Instagram.com

iAuto | 4.jūnijs 2017 20:43

Automobiļu tirdzniecības portāls Carspring veicis pētījumu, cik ilgi pasaules labākajiem futbolistiem jāpavada viņu tiešajā darbā (futbola spēlē), lai viņi varētu iegādāties sev piederošos automobiļus.

Carspring ņēmis vērā ienākumus, ko futbola klubi maksā viņu zvaigznēm vienā gadā un izdalījis šo summu ar attiecīgās līgas spēlēm. Pētījums aptver 250 futbolistus, sākot ar tādām mega zvaigznēm kā Krištianu Ronaldo (Portugāles izlase, Madrides Real) un Zlatans Ibrahimovičs (Manchester United).

Saskaņā ar Carspring aprēķiniem, lai varētu nopelnīt viņam piederošo vairāk nekā 2 miljonus eiro vērto Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse Krištianu Ronaldo laukumā bija jāpavada 5 stundas un 15 minūtes (futbola spēles garums – 90 minūtes), savukārt Zlatans Ibrahimovičs pēc sava Porsche 918 Spyder (700 000 eiro) varēja doties pēc tam, kad bumbu bija spārdījis 1 stundu 52 minūtes.

Vācijas izlases un Minhenes Bayern spēlētājs Džeroms Boatengs savu Mercedes-AMG G 63 nopelnījis 43 minūtēs, bet Lukašs Podoļskis (Vācijas izlase, Turcijas Galatasaray) ekskluzīvo Mansory Stallone uz Ferrari F12 Berlinetta bāzes ieguvis pēc 5 stundām 16 minūtēm.

Francūzim Karimam Benzema (Francijas izlase, Madrides Real) pieder viens no tikai pieciem pasaulē izlaistajiem Bugatti Veyrom Pur Sang. Šo vairāk nekā 2 miljonus eiro vērto spēkratu viņš varēja pasūtīt pēc tam, kad sviedrus futbola laukumā bija lējis 10 stundas un 58 minūtes, bet Čīles izlases līderis un Minhenes Bayern zvaigzne Arturo Vidals savu Ferrari California varēja vest mājās jau pēc 1 stundas un 24 minūtēm.

Pārskatot sociālos tīklus tā vien liekas, ka futbola zvaigznēm galvassāpes sagādā ne jau tas, cik stundas vai minūtes viņiem jāpavada laukumā, lai iegādātos vienu vai otru ekskluzīvu spēkratu, bet gan tas, kuru pasūtīt nākošo. Piemēram, jau pieminētā Krištianu Ronaldu kolekcijā ir gan Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse, Mercedes-AMG GLE 63 S Coupe, Mercedes-AMG S 65 Coupe, Lamborghini Aventador, Ferrari 599 HGTE, viens no tikai 500 Ferrari 599 GTO, Rolls-Royce Ghost, Mercedes-Benz SLS AMG, Range Rover Sport, viens no tikai 5 McLaren MP4-12C High Sport.

Savukārt, par to, cik “smagi šī maizīte nāk”, var pārliecināties aplūkojot šo vīru bildes no treniņu zāles. 

Vairāk informācija: carspring.co.uk/footballers-and-their-cars/ 

Karims Benzemā pie sava Bugatti Veyrom Pur Sang

Džeroms Boatengs pie sava Mercedes-AMG G 63

Zlatans Ibrahimovičs pie sava Porsche 918 Spyder

Arturo Vidals pie sava Ferrari California

Lukašs Podoļskis pie sava Mansory Stallone

 
6 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 5.jūnijs 2017 0:46
5 1 Atbildēt

Šis "pētījums" ir kārtējās muļķības. Spēle ir tikai galarezultāts rūpīgam darbam, ko sportists pavada treniņos, sporta zālēs, kā arī ieturot īpašu diētu. Tad jau sanāk, ka rezervisti vispār nestrādā?

Ievērojot šo pētījumu autoru metodi, sanāk, ka šoferis strādā tikai tad, kad brauc. Kad stāv korķos, gaida šefu, vai raksta kādas atskaites, viņš nestrādā. Advokāts strādā tikai tad, kad ir tiesas sēdes, u.tt.

Conqueror 4.jūnijs 2017 21:28
2 0 Atbildēt

Hm... man patīk

viencexperc 4.jūnijs 2017 21:22
1 1 Atbildēt

Bet treniņi?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 3

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti