"Jaguar Land Rover" atklājis pasaulē lielāko klasisko auto autosalonu (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 19.jūnijs 2017 6:57

"Jaguar Land Rover" alianse Lielbritānijas pilsētā Koventrijā atvērusi pasaulē lielāko autosalonu, kas nodarbosies ar abu marku klasisko modeļu tirdzniecību un servisa pakalpojumu sniegšanu.

Uzņēmums, kam dots nosaukums "Classic Works", izvietots14 000 kvadrātmetru platībā un ietver tirdzniecības zāli un 54 darbnīcas. Tas nodarbosies ar agrākos gados izlaisto automobiļu tirdzniecību un restaurēšanu, līdz ar to tādi klasiskie modeļi, kā "Land Rover Series I", "Range Rover Classic", "Jaguar E-Type" vai "XKSS" varēs iegūt otro dzīvi.  

Izstāžu zālē izvietota apjomīga abu ražotāju klasisko automobilu kolekcija ar vairāk nekā 500 eksponātiem.

"Classic Works" uzņēmies arī atjaunoto modeļu – pēc 50. un 60.gados ražotā modeļa parauga mūsdienās izgatavoto rodstera "XKSS" un sportiskās kupejas "Jaguar X-Type" apkalpošanu.

Patlaban "Classic Works" nodarbina 80 speciālistus, bet līdz gada beigām to skaits pieaugs līdz 120.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 19.jūnijs 2017 8:21
3 1 Atbildēt

Lielākais? Varbūt tā arī ir.

Es reiz, Rīgā, arī biju tādā salonā. Ejot garām, ievēroju retro mašīnas. Tāpēc iegājām abi ar sieviņu un sākām fotografēties. Es saku - "Saulcerīt, nofotografē mani ar šo audi 80".

Bet tad, dzirdu muzeja darbinieka balsi - "tas nav audi 80. Tas ir jaunais a3 sportbek".

Sākām pētīt- patiešām. Uzraksti citi.Nevis audi 80, bet kaut kādi citi. Viens burts un viens cipars. A4, q7, a3, a8, utt.

Es biju neizpratnē. Kāpēc uz audi 80 ir citi nosaukumi. Tad muzeja darbinieks man parādīja, ka šajos audi 80, kuriem ir pamainīts nosaukums ir planšete ( audi 80 tādas nebija) un hromēts kvadrāts priekšā. Viss pārējais tāds pats - manuālā krēslu regulēšana, mehāniskā spoguļu regulēšana, koka beņķītis bez podziņām, pat kārbas vietā tas pats manuālais audi 80 kloķītis.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Krievijas autotirgus “ķīnizācija”

Krievijas automobiļu tirgu pārņem Ķīnas autobūve, Krievijas ražotāji nespēj konkurēt ar lielā Austrumu kaimiņa piedāvājumu. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Visu laiku labākais VW Passat? (+VIDEO) 12

Jaunais Volkswagen Passat bija un ir gada gaidītākais D segmenta modelis, kas turpmāk būs tikai universāļa izpildījumā. Pats galvenais, ka jaunais Passat būs ļoti “gardi” aprīkots un tas lieliski brauks. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām jauno Toyota C-HR PHEV (+VIDEO) 1

Jaunais Toyota C-HR ir lielāks, greznāks un jaudīgāks par iepriekšējo, turklāt tagad tam ir arī lādējamā hibrīda versija. TV Autoziņām bija izdevība iepazīties ar šo C-HR modeli testa braucienos Francijā. Lasīt vairāk

 

Šis hibrīds nav tas hibrīds. Kā atšķiras elektrificētie auto? (+VIDEO) 2

Daudzzīmolu auto dīleris Autohalle tagad saucas Auto Bassadone. Šoreiz sadarbībā ar AB servisa tehnisko speciālistu Edgaru Lulli salīdzināsim trīs veidu pašuzlādes hibrīdus - Opel mikrohibrīdu, Alfa Romeo vieglo jeb mild hybrid kā arī pavisam īstu Hyundai pašuzlādes hibrīdu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti