Reklāma bija? – tad tā arī maksā! – amerikāņi nopērk "Infiniti QX30" divreiz lētāk 7

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 17.jūlijs 2017 14:38

Izmantojot mirkļa kļūdu reklāmā, ASV, kāds laulāts pāris iegādājies jaunu "Infiniti QX30" krosoveru, samaksājot divreiz mazāk nekā automašīna maksā īstenībā.

Aizokeāna mediji vēsta, ka Kūperu ģimene pamanījusi "Facebook" ievietoto reklāmu, kas pilnīgi jauno "Infiniti QX30" krosoveru piedāvā iegādāties par 17 790 dolāru (15 175 eiro). Viņi tūdaļ pat piezvanījuši vietējam dīlerim, kurš atbildējis, ka iegādāties automašīnu par šādu cenu nav iespējams.

Kūperi neatlaidušies un piezvanījuši japāņu markas pārstāvniecībai, izskaidrojot situāciju. "Infiniti" galvenā pārvalde atbildējusi, ka, ja reiz tāds piedāvājums bijis, tad Kūperi tik arī maksās, savukārt reklāma ar nepareizi uzrakstīto cenu no mājaslapas izdzēsta.

ASV "Infiniti QX30" cena sākas no atzīmes 29 950 dolāru (25 548 eiro).

 
7 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 17.jūlijs 2017 15:04
7 1 Atbildēt

Paskaidrojums:

Infinity ir Nissan prēmiums.

Citādi daudzi āksti sak saukt kakašķi par prēmiumu. Pat šeit, sajā portalā - www.iauto.lv/zinas/pasaule...i-ir-klat-foto ( "Šodien Nissan iepazīstināja ar jauno Nissan Qashqai – krosoveru, kura premium klases tēls ir papildināts ar ievērojamiem jauninājumiem....")

Eiropa drīz būs visi prēmiumi, ja tā turpināsies. audi - prēmiums, Volvo - prēmiums, kakašķis ( nissan) - premiums, bmw - prēmiums, VW - prēmiums. Pēc pieciem gadiem pat dacija būs "prēmiums". Ko tik neizdomā mārketologi.

Rage 17.jūlijs 2017 14:45
3 0 Atbildēt

Nopirkti, piekukoļoti - provakācija, firmas reklāma!!!

Bils 17.jūlijs 2017 15:56
1 0 Atbildēt

Nu šoreiz Tu vismaz man uzlaboju garstāvokli :D

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti