"BMW" kārdina ar jauna rodstera konceptu; tagad vairāk attēlu (+ foto) 10

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 17.augusts 2017 11:21

Vācijas autobūves kompānija "BMW" savā "Facebook" profilā publicējusi tīzeri ar jaunu konceptu, kas sērijveida versijā pārtaps par rodsteri "Z4".

"BMW" iesilda publiku un, gaidot Peblbīčas (ASV, no 17.08) izstādi, publicē daļēji izgaismota automobiļa siluetu. Tas ir sērijveida rodstera "Z4" priekštecis, kas savā galējā veidolā Austrijas "Magna Steyr" rūpnīcā uz konveijera stāsies 2018. vai 2019.gadā.

"BMW" rodsters, kas tapis sadarbībā ar "Toyota", pazīstams ar rūpnīcas indeksu G29. Zināms, ka automobilis tiks komplektēts ar divlitru četru cilindru benzīna dzinēju, kas attīsta aptuveni 200 Zs, taču motoru klāstā būs arī sešcilindru agregāti vairākās jaudas pakāpēs. Divvietīgais sporta auto tiks piedāvāts kupejas un rodstera modifikācijās, kamēr "Toyota" projekts ar jau agrāk izmantoto nosaukumu “Supra”   - tiks ražots vienīgi ar kupejas tipa virsbūvi.

Tiek pieļauts, ka gan vācu, gan japāņu ražojums būs pieejams arī hibrīda modifikācijā. 

Foto: Ekrānšāviņš no Facebook.com

 
10 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 17.augusts 2017 10:26
7 2 Atbildēt

Tas taču BMW. Būs tāds pats kā vecais z4, tikai ar led lampiņām un degošu lampiņu " ček endžin".

viencexperc 17.augusts 2017 14:43
4 2 Atbildēt

Nē, lai izskatās pēc JAUNA lieliska auto, ja tādu sīku geju vai bābu auto var saukt par labu. Piemēram, kā konceptā. Bet realitātē būs kā vienmēr - žurka, tikai nedaudz saspiesta.

Palaidniex 18.augusts 2017 10:08
3 1 Atbildēt

jā, jā īsts vecis...

īsts vecis ir obligāti norijies, protams pašpārliecināts, toties resns pusmūža krīzi sasniedzis ļurļaks?

Kabrieolets ir un paliek rotaļlieta... bet nosaukt, ka nu vienīgā daile ir amurikāņu tirgum dizainētie auto, kas der arī cilvēkiem ar baisu lieko svaru un aprīkoti ar picas un kolas turētājiem, lai to svaru varētu uzturēt - ir nu tā īstā un vienīgā un parteizā izvēle pilnīgi visiem, maigi sakot ir aprobežotība.

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Pa ceļam uz Marbelja 95 benzīns 1.799 un dīzelis 1.649 EUR. Paskaties iAuto iepriekšējo video no LV (+ VIDEO) 6

Attēlos un video var redzēt, kādas šobrīd ir degvielas cenas Spānijā, Latvijā un Lietuvā. Lasīt vairāk

 

Arī kā sedans - Volkswagen Passat Ķīnai 7

Jaunākais Volkswagen Passat Eiropā ir pieejams tikai universāla modifikācijā, taču Ķīnā to var nopirkt ar sedana virsbūvi. Lasīt vairāk

 

ADAC: Ķīnas autobūve ir nopietni konkurenti 8

Vācijas automobiļu kluba ADAC eksperti nonākuši pie secinājuma, ka Ķīnas autobūves produkcija pēdējos gados ir stingri pielikusi un min Eiropas ražotājiem uz papēžiem. Lasīt vairāk

 

2,8 sekundes līdz simtam - Mercedes-AMG prezentē 816 Zs jaudīgu kupeju (+ FOTO) 7

Vācijas Mercedes-AMG Šanhajā, Formula-1 sacensību pasākuma laikā nodemonstrējis savu GT saimes flagmani, kupeju Mercedes - AMG GT 63 S E-Performance, kas nodrošināta ar 816 Zs jaudīgu hibrīdiekārtu. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti