"Aston Martin" apsola universālu (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 16.augusts 2017 14:43

Britu kompānija "Aston Martin" pastāstījusi par modeļiem, ko ražotājs nolēmis izgatavot sadarbībā ar itāļu dizaina studiju "Zagato" uz modeļa "Vanquish S" bāzes. Ekskluzīvo spēkratu saimē ietilps ne tikai kupeja un kabriolets, bet arī spīdsters un trīsdurvju universāls.

Britu markas fani, kam pietrūka universāla, var priecāties – pateicoties sadarbībai ar "Zagato", šāds modelis neiztrūks arī "Aston Martin" aptverē.

Visi nosauktie modeļi tiks komplektēti ar 12 cilindru atmosfērisko benzīna agregātu, kas attīsta 600 ZS jaudu un darbojas kombinācijā ar astoņu pakāpju automātisko pārnesumkārbu.

Kompānija nenosauc jauno modeļu tehniskos raksturlielumus, tāpat kā universāla bagāžas nodalījuma ietilpību, vien uzsver, ka visu "Vanquish Zagato" virsbūves elementu detaļas tiks izgatavotas no oglekļa šķiedras, bet aizmugures optika līdzināsies tai, ko izmanto varenauto "Vulcan" konstrukcijā.

Pavisam tiks uzbūvēti 325 "Vanquish Zagato" eksemplāri: pa 99 kupejām, kabrioletiem un universāliem, kā arī 28 spīdsteri.

Pirmais modelis - "Vanquish Zagato" kupeja, tika parādīts jau 2016.gadā (apakšējais attēls). Zināms, ka visi 28 spīdsteru, kuru piegādes klientiem sāksies 2018.gadā, jau izpārdoti.

 

 
Visi komentāri
 
Conqueror 17.augusts 2017 20:27
0 0 Atbildēt

Sarkani ir smuki

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Kad neredz acīmredzamo (+ VIDEO) 22

Pa kreiso malējo joslu braucošais pikaps ar piekabi pazaudē daļu kravas. Vadītājs apstājas, padod atpakaļ un sāk nostiprināt no piekabes izkritušo priekšmetu, taču brīdi vēlāk stāvošajā sastāvā ietriecas vieglais automobilis. Lasīt vairāk

 

TV AUTO ZIŅAS TESTĒ: Izmēģinām elektroauto par 20 000 eiro (+VIDEO) 6

Ķīniešu elektromobilis Ora neilgi pēc ierašanās Latvijā sacēlis pamatīgu ažiotāžu, turklāt vismaz ducis drosmīgo jau izvēlējušies to kā savu. Šajā video skaidrosim, kā Ora 03 uzvedas gaitā, un cik praktisks un ietilpīgs ir tās salons reālā braucienā. Lasīt vairāk

 

“Latvijas Gada auto 2024” TOP 3 modeļi. Kādi tie ir? (+ FOTO)

20.martā sāksies jaunāko automobiļu pieteikšana konkursam "Latvijas Gada auto 2025", kas ilgs līdz 31.oktobrim. Kad visi konkursam pieteiktie auto tiksies vienuviet Lielajā Testa braucienā, kas iepriekš notika Mežaparka Lielajā estrādē Lasīt vairāk

 

Ar jaudu līdz 326 Zs - Volkswagen prezentējis jauno ID.3 GTX (+ FOTO) 6

Vācijas autobūves uzņēmums Volkswagen iepazīstinājis ar jauno ID.3 GTX – sportisku elektriskās piedziņas modeli, kas pārdošanā nonāks šogad. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti