130 000 eiro – pārdošanā izlikts rallija un bezceļu "Porsche" (+ foto) 4

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto.lv | 18.augusts 2017 11:19

Vācu ārsts un automobiļu kolekcionārs Ēriks Brandenburgs izlicis pārdošanā tīmeklī ne reizi vien redzēto "Porsche" 911 Safari, kas piemērots rallija entuziastiem un bezceļu piedzīvojumu meklētājiem.

1978.gadā ražotais automobilis tiek pārdots par 129 900 eiro. Brandenburga kolekcijā tas ir viens no trim analogiem sacīkšu "Porsche" (rūpnīca tos dažādām ekstrēmām sacensībām ražoja 70. un 80.gados) kopijas eksemplāriem.

Pārdošanā izliktais automobilis izgatavots uz "Carrera SC" bāzes, aprīkots ar 3,2 litru 250 Zs sešcilindru opozītmotoru, īpaši sagatavotu pārnesumkārbu no Porsche 915, aizmugurējo riteņu piedziņu un 16 collu riteņu diskiem ar "Hankook" rupja protektora riepām.   

Automobilim ir modernizēta piekare, pastiprināta virsbūve un speciālas bruņas, kas sargā agregātus no apakšas. Īpašnieks to nokrāsojis "Williams Martini Racing" sacīkšu krāsās. Ekstrēmā "Porsche" noskrējiens ir 140 000 km.

Dakteris Brandenburgs ir pazīstams klasisko "Porsche" (un ne tikai) automobiļu kolekcionārs. 2007.gadā viņš ar pārdošanā izlikto auto piedalījās Transsibīrijas rallijā, kur 25 komandas no 34 startēja ar "Porsche Cayenne". Šajā rallijā ārsts ieguva devīto vietu.

 

 
4 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
Raimonds 18.augusts 2017 22:31
4 1 Atbildēt

Iespaidīga mašīna

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Vācijā uziet pamestu Lada un Kia autosalonu (+ VIDEO) 1

Youtube kanāla Forgotten Buildings autori ierodas Vācijā, lai uzfilmētu materiālu par autosalonu, kas sākotnēji nodarbojies ar Lada, bet vēlāk – ar Kia automobiļu pārdošanu. Lasīt vairāk

 

Latvijas munīcijas ražotne darbu daļēji varētu sākt līdz gada beigām (+ VIDEO) 2

Latvija ir vienīgā no Baltijas valstīm, kas ieguvusi finansējumu no Eiropas Komisijas fonda munīcijas ražošanas atbalstam. Kamēr līgumi vēl nav parakstīti, Aizsardzības ministrijā par summām un termiņiem izsakās piesardzīgi. Tomēr aizsardzības ministrs cer, ka rūpnīca sāks darbu jau šā gada beigās. Lasīt vairāk

 

Traģiska nāve, sajaucot ātrumus - miljardiere iet bojā savā Tesla (+ VIDEO) 29

Amerikāņu miljardiere un uzņēmēja, politiķa Miča Makkonela radiniece Andžela Čao noslīkusi savā Tesla pēc tam, kad viņas vadītā automašīna iebrauca dīķī un nogrima. Lasīt vairāk

 

Mercedes-Benz Vision EQXX iztiek ar 7 kWh vidēji un nobrauc 1000 km ar vienu uzlādi (+ FOTO) 12

Mercedes elektriskais prototips Vision EQXX veicis savu trešo tālās distances pārbraucienu ar vienu uzlādi veicot vairāk par 1000 kilometriem. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti