"Audi" piedāvājumu papildina "A4 Avant G-Tron" un "A5 Sportback G-tron" 1

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto.lv | 18.augusts 2017 14:52

Vācijas autobūves kompānija "Audi" uzņēmusi savā modeļu klāstā divus jaunumus: "A4 Avant G-Tron" un "A5 Sportback G-tron". Abas automašīnas var darboties ar dažādu veidu degvielām.

Gan "A4 Avant G-Tron", gan "A5 Sportback G-tron" aprīkots ar 2,0 TFSI 170 Zs motoru, kas var darboties ar "Audi E-Gas", parasto CNG (dabasgāze) degvielu vai benzīnu.

Ražotāja norādītā gaitas rezerve ir 950 km, no kuriem 500 km var veikt ar CNG degvielu. "A4 Avant G-Tron" komplektā ar "S-tronic" kārbu patērē vidēji 3,8 kg dabasgāzes, radot 102 gramu CO2 izmešu uz 1 km, bet, izmantojot benzīnu, vidējais degvielas patēriņš ir 5,5 litri uz 100 km, kamēr CO2 izmešu daudzums pieaug līdz 126 g/km.

"A5 Sportback G-tron" degvielas patēriņš un kaitīgie izmeši analogā motora/transmisijas kombinācijā ir atšķiras nebūtiski.

Abi modeļi konstruēti tā, ka brauciens sākas ar gāzi, taču pēc tam, kad spiediens tvertnē nokrītas zem 10 bāriem (pie aptuveni 500 km vai tad, kad gāzes krājumu paliek mazāk par 0,6 kg), elektronika pārslēdz motoru darbībai ar benzīnu, kura pietiek aptuveni 450 km.

"A4 Avant G-Tron" cena Vācijā ir 40 300 eiro, kamēr par "A5 Sportback G-tron" prasīs vismaz 40 800 eiro. Abus modeļus pie "Audi" dīleriem var pasūtīt jau tūlīt.

 

 

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 18.augusts 2017 15:19
7 0 Atbildēt

Bet tvaika dzinēja nav?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti1111

Mercedes: cilvēkveidīgie roboti cilvēku vietā

Mercedes-Benz rūpnīcās ieradīsies cilvēkveidīgie roboti, kas aizstās cilvēkus smagākos ikdienas darbos. Pagaidām tas ir eksperiments. Lasīt vairāk

 

Volkswagen ID.Unyx – sportisks krosovers Ķīnas tirgum 4

Volkswagen ID.Unyx ir gandrīz tas pats Cupra Tavascan, tomēr ne gluži. Lasīt vairāk

 

Elektriskā Škoda Epiq par 25 000 eiro ieradīsies 2025. gadā (+ FOTO) 15

Čehijas autobūves uzņēmums Škoda gatavo elektrisku mazauto, kas būs pievilcīgs arī cenu ziņā. Lasīt vairāk

 

Visu laiku jaudīgākais Volkswagen universāls – vēl viens elektriskais GTX saimes modelis (+ FOTO) 13

Reizē ar ID.3 GTX debitējis vēl viens šīs saimes modelis – ID.7 GTX Tourer. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti