Filmā par Džeimsu Bondu ļaundari brauks ar Latvijas "Dartz" izstrādāto "Black Alligator" (+ foto) 8

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 22.augusts 2017 16:25

Latvijas kompānijas Dartz jaunākais modelis - apvidus auto Black Alligator (līdz pat 1600 Zs), parādīsies jaunākajā kinolentē par superaģenta Džeimsa Bonda piedzīvojumiem, savā Facebook vietnē atklājis Dartz kompānijas vadītājs Leonīds Jankelovičs.

Filmā, kas uz ekrāniem iznāks 2019.gadā, „Melnais Aligators” pildīs ļauno personāžu transportlīdzekļa lomu.

“Melnā Aligatora” pamatā ir "Mercedes-AMG" GLS 63, kas rūpnīcas versijā aprīkots ar astoņu cilindru 585 Zs biturbo benzīna motoru. "Dartz" sola uzstādīt tam jaunas turbīnas un elektroniskās vadības bloku, modernizēt ieplūdes un izplūdes sistēmas, kā arī veikt citas pārmaiņas konstrukcijā, izveidojot vairākus variantus ar 760, 850, 1100 un 1600 zs jaudu.

Agrāk izplatītā informācija liecina, ka automašīnas virsbūves paneļus izgatavos no kevlara un oglekļa šķiedras, bet “Aligatora” bruņu versijai izmantos ar kevlaru pārklātas titāna plāksnes. 

Katra "Black Alligator" salona noformējumam izlietos 18 Misisipi aligatoru un vienas dzeloņrajas ādas, kas sagādās Dartz kompānijas ekskluzīvais piegādātājs – kāds “amerikāņu mednieks vārdā Henrijs”.

Automašīnai gatavo īpaši smalku un dārgu stūres ratu ar vadības pogām no zelta un platīna. Tas būs rotāts ar 292 briljantiem un diviem rubīniem un izmaksās aptuveni 35 000 dolāru.

"Black Alligator" varēs komplektēt ar “Anti-paparaci” sistēmu, jaudīgām sirēnām, lāzera prožektoriem un dronu atklāšanas funkciju.

Tāpat zināms, ka kādam klientam no Ķīnas "Dartz" gatavo īpašu “Aligatora” versiju “Golden Eagle” (Zelta ērglis), kas veltīta gaiļa gadam. Šim automobilim radiatora resti greznos oriģinālais "Russo-Balt" logotips no zelta Krievijas impērijas ģerboņa – divgalvainā ērgļa formā. "Dartz apgalvo", ka tā ir vienīgā emblēma, kas saglabājusies līdz mūsdienām. 

Piebildīsim, ka “Melnais Aligators” Rīgā bija redzams šā gada jūlijā, dzīvesstila rallija “Gumball 3000” ietvaros. Toreiz Jankelovičs apgalvoja, ka tiek izrādīts prototips, tomēr jaunākie attēli nekādas atšķirības saskatīt neļauj.

 
8 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
gg 23.augusts 2017 8:52
3 0 Atbildēt

Kaut kāds Vaļera no Klaipēdas būtu smukāk uzzīmējis auto.

056 23.augusts 2017 10:47
3 0 Atbildēt

jā, jā, vaļa peņa ādu delfi uzmana jo īpaši, tāpat kā ziņas par to kā Klārksons sauļojies, dzēris limonādi un klepojis

gunbox 23.augusts 2017 10:45
2 0 Atbildēt

Tikai jautājums - līdz šim visās filmās bruņas bija mulāža, tā pat kā zelts un briljanti un parasti visus ļauno autiņus uzrauj gaisā. Ja jau auto tiek ziedots filmai, tad šo arī uzraus vai uzraušana būs mulāža un filma būs patiesībā reklāma šim neglītenim, kuru, liekas, neviens nevēlas iegādāties?

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

800 Zs mustangs - Shelby izlaiž Mustang Super Snake (+ FOTO) 2

Shelby American parādījis savu pirmo projektu, kas radīts uz jaunās S650 Mustang platformas. Lasīt vairāk

 

Gaidāmā sniegputeņa dēļ Rīgā ievieš "sniega biļetes" un bezmaksas sabiedrisko transportu autovadītājiem 9

Gaidot sniegputeni, Rīgā pirmdien tiek ieviestas "sniega biļetes" un autovadītāji varēs izmantot sabiedrisko transportu bez maksas, aģentūru LETA informēja Rīgas dome. Lasīt vairāk

 

Latvijas elektrisko automašīnu tirgū ienāk Ķīna; vai rietumu ražotājiem ir ko likt pretī? (+ VIDEO) 7

Pasaulē lielākā elektrisko automašīnu ražotāja Ķīna pagaidām gan mazā apmērā, bet sāk startēt arī Latvijā. Pasaulē otras lielākās ekonomikas pārstāvniecība ar šāda tipa transporta līdzekļiem pagaidām nav sevišķi liela, taču tuvāko gadu laikā tas varētu mainīties. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti