Bruņām pasargāts "Renault Duster": mediji publicē pirmos attēlus (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes foto

iAuto | 23.augusts 2017 15:04

Krievu mediji publicējuši divu specializēto "Renault Duster" versiju attēlus. Abi automobiļi piedalās Starptautiskajā tehnikas izstādē “Армия-2017” (Armija-2017) Maskavā.

Bruņu "Duster" tapis franču kompānijas sadarbībā ar ТД "Техника" (TD Tehnika). Ar kāpurķēdēm aprīkotais apvidus auto atbilst drošības standartam, kas pasargās pasažierus no 9 mm pistoles lodēm un РГО granātas šķembām.

Aizsardzību nodrošina speciāli paneļi (kopējā masa 80 kg), ko iebūvē durvīs, grīdā un sēdekļu atzveltnēs. Tos var atstāt mašīnas konstrukcijā vai iemontēt tikai tad, kad rodas nepieciešamība. Ražotājs apgalvo, ka to nav grūti izdarīt un process aizņem vien 7-10 minūtes. Aizsardzības līmeni var arī paaugstināt, panākot to, ka pasažieri būs pasargāti no 7.62 kalibra ieroču lodēm.

Savukārt “medicīnas "Duster”" paredzēts ievainoto transportēšanai un medicīnas darbinieku nogādāšanai grūti pieejamos rajonos. Automobiļa salons pielāgots tam, lai varētu pārvadāt nestuves un droši nostiprināt medicīnisko aprīkojumu, kā arī sniegt pirmo palīdzību.

Krievu mediji vēsta, ka pēdējo sešu gadu laikā Krievijas spēka struktūru pārziņā nodoti  aptuveni 2500 “Logan” un “Duster”.

 
1 Lasīt visus komentārus → Populārākie komentāri
 
viencexperc 23.augusts 2017 15:32
4 0 Atbildēt

Paskatījos šīs klaunādes programmu, dažādus video, un ierēcos.

Tur veic paraugdemonstrējumus tanki T72!!!!!! ( kurus jau 1991.ajā gadā pēc Irākas-Kuveitas kara atzina par novecojušiem pēc tam, kad ābramsi un angļu čellendžeri ( bruņumašīnas sagrāva vienos vārtos BEZ aviācijas atbalsta. Toreiz tika iznīcināti visi Irākas t72, bet rietumi, kuri atbalstīja Kuveitu, zaudēja VIENU bruņumašīnu).

Bet ko jau krievam vajag. Parādīt kaut kādu tanku, pateikt - "analogov ņet" un viss. Krievu tauta domā, ka var iet uz berlīni...

Tajā pasākumā ir 60.-to gadu lūžņi un kaut kādi projekti - cipa vepris un šis dasters.

Klaunāde!

 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Izmaiņas koplietojamo elektroskrejriteņu satiksmē Rīgā (+ VIDEO) 2

Rīgas dome šodien lēma, ka no maija koplietojamie elektriskie skrejriteņi pa Rīgas centru nebrauks ātrāk par 20 kilometriem stundā, kā arī pakāpeniski tiks ieviestas speciālas to novietošanas zonas un tos nedrīkstēs atstāt kur pagadās, kā tas nereti bijis līdz šim. Skrejriteņu operatori izmaiņas vērtē neviennozīmīgi. Lasīt vairāk

 

Sieviete veikusi pirmo pasaules apceļošanu ar elektromobili (+ FOTO) 14

Leksija Olforda kļuvusi par pirmo cilvēku pasaulē, kas ar elektromobili apbraukusi apkārt zemeslodei. Lasīt vairāk

 

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Vecrīgā plāno ieviest no maija 6

Pirmos elektroskrejriteņu ātruma un stāvēšanas ierobežojumus Rīgā plāno ieviest no maija, šodien preses konferencē informēja Rīgas domes Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētājs Olafs Pulks (JV). Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti