"Ford" gatavo vēl vienu jaudīgās "Raptor" saimes pikapu (+ video) 4

 
iAuto | 8.septembris 2017 14:52

"Ford" paziņojis, ka inženieri izstrādā vēl vienu jaudīgu pikapu, kas pievienosies jau esošajam "F-150 Raptor".

Jaunais "Raptor" modelis tiks izveidots Āzijas-Klusā okeāna tirgum paredzētajam "Ranger" pikapam, bet vēlāk tas varētu nonākt arī Ziemeļamerikas tirgū. Apliecinājums projekta virzībai ir ražotāja publicētais video, kas uzņemts Austrālijas tuksnesī.

Mediji vēsta, ka "Ranger Raptor" saņems to pašu 3,5 litru sešcilindru "EcoBoost" dzinēju ar 450 Zs jaudu, ko izmanto "F-150" jaudīgajai modifikācijai, taču šajā gadījumā netiek izslēgts vēl viens variants, proti – jaudīgo "Ranger" pikapu varētu komplektēt ar 2,7 litru EcoBoost agregātu, kas attīsta 352 Zs. 

Jādomā, ka "Ranger Raptor" tiks aprīkots ar īpašu piekari, kas tāpat kā "F-150 Raptor", būs regulējama un ļaus izvēlēties optimālos iestatījumus, tajā skaitā arī ātram braucienam pa tuksnesi un akmeņainu vidi.  

ASV tirgū "Ranger" pikaps pagaidām nav nopērkams, taču ražotāja mājaslapā ievietota informācija, kas modeļa atgriešanos sola 2019.gadā. 

 
Visi komentāri
 
dsa 8.septembris 2017 14:54
0 0 Atbildēt

Citējot experc:

"Obligāti tajā klaunu izstādē vajag izvietot arī parasto versiju šim pikapam. Tie taču būtiski atšķiras (es domāju 450zs versija no parastās). Vajadzētu stendā izvietot vēl vienu pikapu ar mehānisko kārbu. Un vienu pikapu ar atvērtiem logiem. Lai komunisti redz, kāds izskatās šis pikaps ar atvērtiem logiem."

viencexperc 8.septembris 2017 15:24
4 0 Atbildēt

vari necitēt. Nenoliegšu, ka man patīk, ka mani citē, bet šis nav tas gadījums.

Vai tad šo pikapu plāno izvietot izstādē? Nē. Katram auto ir dažādas versijas. Tas ir labi, bet Hamburgas izstādē izvietot divus vienādus pikapus, kuri atšķiras ar krāsas toni un motoru var tikai VW. Tad jau var izvietot arī visus auto. Ir taču arī citi motori. 2 litru, 1.8, 1.6....

Nu tavs intelekta līmenis nav tik augsts lai saprastu manu komentāru.

dsa 8.septembris 2017 15:30
3 3 Atbildēt

Citējot experc:

"Obligāti tam klaunu auto ražotājam vajag izviedot arī parasto versiju šim pikapam. Tie taču būtiski atšķiras (es domāju 450zs versija no parastās). Vajadzētu izviedot vēl vienu pikapu ar mehānisko kārbu. Un vienu pikapu ar atvērtiem logiem. Lai mormoņi redz, kāds izskatās šis pikaps ar atvērtiem logiem."

Conqueror 8.septembris 2017 17:06
0 0 Atbildēt

Daudz labāks variants būtu uztaisīt hibrīdsistēmu. slaveno viena litra trīscilindtu ecoboost dzinēju kā ģeneratora griezēju un komplektēt ar dažādas jaudas elektropiedziņu. St line 400 zs. Rs line 500zs. Raptor line 600 zs.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

 

Mediķu secinājums bargs: Elektroskrejriteņi ir neveiksmīgi (+ VIDEO) 22

Elektroskrejriteņu mazie ritenīši, augstais smaguma centrs un pietiekoši lielais ātrums veicina to, ka pat dūres lieluma, pāris centimetrus dziļa bedrīte var izraisīt smagu kritienu. Tā intervijā “Rīta Panorāmā” sacīja Traumatoloģijas un ortopēdijas slimnīcas galvenais ārsts Uģis Zariņš. Lasīt vairāk

 

Alfa Romeo Junior kļūst pieejams pasūtīšanai 2

Alfa Romeo jaunākais modelis, kas tika pieteikts kā Milano, taču tagad pārdēvēts par Junior, kļūst pieejams pasūtīšanai Eiropas tirgū. Lasīt vairāk

 

Ar 120 000 eiro vērtības kritumu – Vācijā pārdod Audi ar V12 dīzeļa dzinēju 38

Pirms 12 gadiem šī automašīna maksāja 145 000 eiro, tagad īpašnieks to gatavs atdot par 23 800 eiro. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti