Pēdējo "Mercedes-Maybach G650 Landaulet" pārdos izsolē (+ foto) 1

 

Foto: Publicitātes attēls

iAuto | 11.septembris 2017 14:49

Pēdējais no 99 saražotajiem "Mercedes-Maybach G650 Landaulet" apvidus auto tiks pārdots "Bonhams" izsolē, vēsta mediji, bet visi iegūtie līdzekļi tiks ieskaitīti labdarības fondā.

Izsoles organizatori prognozē, ka par pēdējo "Mercedes-Maybach G650 Landaulet" tiks samaksāts vairāk par 630 000 eiro, ko ražotājs prasīja par jau pārdotajiem 98 ekskluzīvās automašīnas eksemplāriem.

"Mercedes-Maybach G650 Landaulet" savu oficiālo pirmizrādi nosvinēja šā gada februārī. Tas ir "Maybach" markas pirmais apvidus auto, kam zem motora pārsega iebūvēts 630 ZS (1000 Nm) spēcīgs 12 cilindru motors ar 6,0 litru darba tilpumu. Automašīnai ir "Landaulet" tipa virsbūve ar nolaižamu jumtu tās aizmugures daļā, paceļama starpsiena, kas atdala salona priekšējo un aizmugures daļu, kā arī S-klases limuzīna sēdekļi ar apsildes, ventilācijas, elektriskās regulēšanas un masāžas funkcijām.

"Mercedes-Maybach G650 Landaulet" ir 450 mm klīrenss, bet riteņu garenbāze sasniedz 3,4 m, kas ir par 578 mm vairāk nekā parastajam G-klases apvidus auto, kas ir Landaulet modeļa pamatā.

Vasaras sākumā izskanēja ziņa, ka pašu pirmo "Mercedes-Maybach G650 Landaulet" eksemplāru iegādājies Vācijas dīleru centrs "R-Company", kas drīz pēc tam to izlika pārdošanā, prasot 1,3 miljonus eiro.

 

 

 
Visi komentāri
 
es 12.septembris 2017 9:13
0 0 Atbildēt

Šis tiešām ir kautkas iekārojams? 630kEUR?

Ja Brabus versijas ir kautkāds inženieru sniegums, tad šis ir vnk dārgāko loriņu sasskrūvēšna. Ja apzeltītu, cena būtu 800k, ja apzeltītu 1,5mm biezumā - 1.2mEUR.

Man jau likās, ka briesmīgu cenu par bezgaumīgu bling-bling saskrūvēšanu neviens nemaksā. Izrādās maksā.

Tavs komentārs
 
 

Pievienot bildi Pievienot video
 
 
Stingri aizliegts iAuto.lv publicētos materiālus izmantot, kopēt vai reproducēt citos interneta portālos, masu informācijas līdzekļos vai kā citādi rīkoties ar iAuto.lv publicētajiem materiāliem bez rakstiskas EON SIA atļaujas saņemšanas.

Izceltie raksti

Genesis parāda grezna elektriskās piedziņas krosovera konceptu (+ FOTO)

Ņujorkas autoizstādē izliktajam Neolun ir koncepta statuss, ar lielu potenciālu pārtapt par sērijveida modeli GV90. Lasīt vairāk

 

Iesaka eksperts: no kā jāuzmanās autovadītājiem pavasarī? 1

Varētu šķist, ka pavasarī, kad nokusis sniegs un kļuvis gaišāks, par ceļu satiksmes drošību var raizēties mazāk. Taču arī pavasarī ir vairāki būtiski faktori, kas jāņem vērā, lai droši un bez raizēm nokļūtu iecerētajā galapunktā, tāpēc Swedbank kopā ar Drošas Braukšanas Skolas direktoru Jāni Vanku sagatavojis padomus, kam jāpievērš īpaša uzmanība, pārvietojoties ar auto pavasarī. Lasīt vairāk

 

Frānsisa Skota Kī tilts pēc avārijas - postījumu apmērs (+ VIDEO) 16

Vakar pēc kravas kuģa DALI ietriekšanās sagruva Frānsisa Skota Kī tilts ASV ostas pilsētā Baltimorā. Drona lidojums ļauj novērtēt katastrofas apmērus, sagrauto tiltu un cietušo kuģi. Lasīt vairāk

 

KEM plāno paplašināt atbalsta programmu elektroauto un hibrīdauto iegādei 18

Klimata un enerģētikas ministrija (KEM) plāno paplašināt atbalsta programmu iedzīvotājiem elektroauto un hibrīdauto iegādei, aģentūru LETA informēja KEM pārstāvji. Lasīt vairāk

 
 

Lasītākie raksti

Jaunie raksti